Burak Çınar Oluşturma zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 12, 2015 Merhabalar ; Tesadüf geziniriken gördüm. Forumda sanırım konusu yok paylaşmak istedim. Yakında ülkemizede gelir diye düşünüyorum. Yüksek maliyetli değil gibi. Bildiğimiz plastik kelepçe, iş yapıyor gibime geldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Ucuz birşeyse alınır, benzer bir malzemeyi kullanan arabayı gördüm, asfalta değdiği anda parçalanıyor bunlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 hee kolaydı onu jantın arkasından geçirip takmak o kadar kolaydı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Ucuz birşeyse alınır, benzer bir malzemeyi kullanan arabayı gördüm, asfalta değdiği anda parçalanıyor bunlar. Bunun kauçuk olanı var zaten satılıyor. Kesme biçme yok. 5 adet takıyorsun her lastiğe. Takgit adı 170 tl gibi bişeydi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 hee kolaydı onu jantın arkasından geçirip takmak o kadar kolaydı Çokta zor değil fakat, o manikürlü ojeli abla bunu yaparken çok ağlar Bunun kauçuk olanı var zaten satılıyor. Kesme biçme yok. 5 adet takıyorsun her lastiğe. Takgit adı 170 tl gibi bişeydi. Haah, tam buydu benim gözümün önünde hepsi patır patır kırılan zamazingo. Kesinlikle paranızı çöpe atmayın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 170 gibi bişey. Amca onu asfaltta giderken kullandıysa aferin ona. Kardan kurtulup çıkarcan bunu hemen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 170 gibi bişey. Amca onu asfaltta giderken kullandıysa aferin ona. Kardan kurtulup çıkarcan bunu hemen. Sen arabayı kardan kurtarırken araba patinaja düşüp asfalta kadar ulaşabildiğinin farkında değilsin herhalde? Zaten adam kardan çıkarken patinaja düştü yine ve asfalta ulaştı. Sonrasında bam güm. Bazen çok alakasız oluyorsun abi Adam çölde mahsur kalmış çok susamış desek, su içsin o zaman diyecen ha Örneğin ben A noktasından B noktasına gelirken sıkıntılı 3 noktadan geçiyorum. Senin dediğine göre her seferinde takıp çıkarmam lazım? Vay babalar vayy. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Sen arabayı kardan kurtarırken araba patinaja düşüp asfalta kadar ulaşabildiğinin farkında değilsin herhalde? Zaten adam kardan çıkarken patinaja düştü yine ve asfalta ulaştı. Sonrasında bam güm. Bazen çok alakasız oluyorsun abi Adam çölde mahsur kalmış çok susamış desek, su içsin o zaman diyecen ha Örneğin ben A noktasından B noktasına gelirken sıkıntılı 3 noktadan geçiyorum. Senin dediğine göre her seferinde takıp çıkarmam lazım? Vay babalar vayy. Hayırlısı olsun ne diyem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 (düzenlendi) bende var daha kullanmadım, asfaltta 40-50 ile gitmek lazım.. işimiz düşerse görürüz başına ne geldiğini, iyi sıkmak lazım takarken.. bu videolarda başka montaj şekli kullanmadılarsa(hile) oldukça sağlam olmalı http://www.takgitt.com/videolar.asp Şubat 12, 2015 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 (düzenlendi) bende var daha kullanmadım, asfaltta 40-50 ile gitmek lazım.. işimiz düşerse görürüz başına ne geldiğini, iyi sıkmak lazım takarken.. bu videolarda başka montaj şekli kullanmadılarsa(hile) oldukça sağlam olmalı http://www.takgitt.com/videolar.asp 10 km hızı geçmeyin yazıyor kullanma kılavuzunda 40 la gidilir mi hocam Şubat 12, 2015 Ramazan V. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Yetişkin Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Tek kullanımlık bir şey bu fiyatının çok uygun olması gerekir ki satılsın bana kalsa karda çok etkili olmaz bu patinajda lastiğin bile ısınıp koku yaydığını düşünürsek bu hemen parçalanacaktır. Ucuz olacaksa eğer denemeye değer. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 bende var daha kullanmadım, asfaltta 40-50 ile gitmek lazım.. işimiz düşerse görürüz başına ne geldiğini, iyi sıkmak lazım takarken.. bu videolarda başka montaj şekli kullanmadılarsa(hile) oldukça sağlam olmalı http://www.takgitt.com/videolar.asp Test videolarının birisi asfalt, diğerleri toprak . Asfalt olandaki karda yazlık lastik bile gidecek bir kar oranı var. Gelsin bakalım kara kışta bir yokuşta test etsinler, sonrada videosunu koysunlar. Bizde biraz eğlenirdik. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 [emoji1][emoji1] cık cık cık[emoji1][emoji1]. Yani yokuş çıkamayanla eğleniyon sen hemi [emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 [emoji1][emoji1] cık cık cık[emoji1][emoji1]. Yani yokuş çıkamayanla eğleniyon sen hemi [emoji4] Yok abi olurmu öyle şey. "Ürün yaptık çok kral, R.E.M. şarkılarıyla kliplerini yaptık. Yerseniz artık..." tadındaki dolandırıcıların rezil olması eğlendirir ama. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Servet, dediğin gibi o takkgitt denilen aleti geçen kış aldım ve birinci kullanımda 3 metre patinajda koptu. Şansıma satıcı hilesini kabul etti de paramı geri alabildim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap