Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Yukarıdaki alışveriş sitesinden bu multimedyalı teyibi aldım.Küçük bir ilçede oturuyorum.Manisa/Sarıgöl.Buralarda bunu en iyi muharrem usta yapar dediler.Önceden BMW de dahil birçok araca takmış.Gel görki geri vites kamerası dahil herşeyi yaptık ama bir türlü direksiyondan kontrol yapamadık.Makinede direksiyon diye bir buton var ama açınca alt tarafta Gerilim:0.00 gösteriyor.(Diğer ses açma kapama vb butonlar var dokunmatik ekranda var ama sadece basılıyor).Sanırım görmüyor direksiyon kolunu.Bu konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardım ederse çok teşekkür ederim.Birde acaba mekanik değilde yazılımsal olarak bizim mi ayarlamamız gerekiyor?
İşin en ilginç yanı çin malı bu teyibin kutusundan ne kullanma kılavuzu nede garanti çıktı Sonradan farkettik.Sadece teybin içte kalan metal kısmının üstünde kablo renkleri ile ne işe yaradıklarını gösteren şema var.
Soru
Erdal Çobanoğlu
http://www.n11.com/avgo-ford-focus-connect-mondeo-mulitemedya-P18229949
Erdal Çobanoğlu tarafından düzenlendiYukarıdaki alışveriş sitesinden bu multimedyalı teyibi aldım.Küçük bir ilçede oturuyorum.Manisa/Sarıgöl.Buralarda bunu en iyi muharrem usta yapar dediler.Önceden BMW de dahil birçok araca takmış.Gel görki geri vites kamerası dahil herşeyi yaptık ama bir türlü direksiyondan kontrol yapamadık.Makinede direksiyon diye bir buton var ama açınca alt tarafta Gerilim:0.00 gösteriyor.(Diğer ses açma kapama vb butonlar var dokunmatik ekranda var ama sadece basılıyor).Sanırım görmüyor direksiyon kolunu.Bu konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardım ederse çok teşekkür ederim.Birde acaba mekanik değilde yazılımsal olarak bizim mi ayarlamamız gerekiyor?
İşin en ilginç yanı çin malı bu teyibin kutusundan ne kullanma kılavuzu nede garanti çıktı Sonradan farkettik.Sadece teybin içte kalan metal kısmının üstünde kablo renkleri ile ne işe yaradıklarını gösteren şema var.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap