Tayyar Arslan Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2015 Arkadaşlar babam için 30.000-35.000 tl fiyat aralığında araç arıyoruz.İlandaki araç hakkında ne düşünüyorsuz. Benim bu araçla ilgili pek fazla bilgim yok.Sadece 2. elde çok iyi olmadığını biliyorum.Donanım olarak yeterli görünüyor.Motoru, yakıt tüketimi, konforu nasıldır.Sizce alınır mı ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-askerden-hatasiz-yeni-kasa-full-199304225/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Motor 1.4 85 beygir yani atmosferik 132 nm torku var. Boş ağırlığı 1 ton civarı olduğu için yeterli hızlanabilir. Amasya'nın trafiği nasıl bilemiyorum ama 8 litre civarı ş.içi tüketir. Ş.dışı ise 90'ı geçmezsen 5 litre Konforu hakkında benim fikrim yok. Hayır olsun şimdiden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Parlak Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Arka koltuk yok gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap