Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Aracı bikaç ay evvel aldım hava şartları ve iş nedeniyle detaylı tanıma test etme imkanım olmadı. Yavaş yavaş bana göre sorun olduğunu düşündüğüm şeylerle karşılaşıyorum. Araç yeterli ısıya ulaştıktan devir olması gereken devire düştükten sonra. Rolantide çalışırken araçta titreme mevcut. İçeriden bariz şekilde hissediliyor. Hafif gaz verip deviri yükseltince titreme kesiliyor. Motor soğukken de devir yüksek olduğundan titreme olmuyor.
Geçen akü değişimi için servise bıraktığımda söylemiştim. Motor takozlarının ayarı oluyor. Ayarını yaptılar dedi görevli ama değişen bişey olmamış. Araç 3 silindirli olduğundan titreşim olması normal dediler. Ama devir değişince kesiliyor ve bariz bir titreşim var. Bu söyledikleriyle beni başlarından savdıklarını düşünüyorum.
1.0 kullanıcıları arasında aynı sorunu yaşayan ve çözüm bulan varmı?
Ben hala motor takozlarının değiştirilmesiyle düzeleceğini düşünüyorum.
Soru
Özgür Yıldız
Aracı bikaç ay evvel aldım hava şartları ve iş nedeniyle detaylı tanıma test etme imkanım olmadı. Yavaş yavaş bana göre sorun olduğunu düşündüğüm şeylerle karşılaşıyorum. Araç yeterli ısıya ulaştıktan devir olması gereken devire düştükten sonra. Rolantide çalışırken araçta titreme mevcut. İçeriden bariz şekilde hissediliyor. Hafif gaz verip deviri yükseltince titreme kesiliyor. Motor soğukken de devir yüksek olduğundan titreme olmuyor.
Geçen akü değişimi için servise bıraktığımda söylemiştim. Motor takozlarının ayarı oluyor. Ayarını yaptılar dedi görevli ama değişen bişey olmamış. Araç 3 silindirli olduğundan titreşim olması normal dediler. Ama devir değişince kesiliyor ve bariz bir titreşim var. Bu söyledikleriyle beni başlarından savdıklarını düşünüyorum.
1.0 kullanıcıları arasında aynı sorunu yaşayan ve çözüm bulan varmı?
Ben hala motor takozlarının değiştirilmesiyle düzeleceğini düşünüyorum.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 25 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap