Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 18 dakika önce, Yakup Çağatay said: Esp/abs/çevre sensöründen alma zaten vardı bunlarda da ama geç algılıyor o. daha öncede yazmıştım... haklısın esp/abs'den algılayanın jeton daha geç düşüyor. ama mesela bende tpms var, 32 hava basıyorum 25'e inince sinyal veriyor. Ki bu ciddi bir aralık. heralde esp/abs'den algılayan 20 altına düşünce sinyal verecek... kusura bakmasında o vakitten sonra ben hem direksiyondan hemde gözümle dışarıdan kontrolle havanın azaldığını anlarım. sensör dediğin ekranda lastik lastik, bar bar gösterecek, böyle hizmet olmaz olsun... eyyyy otosan, eeeyyyy vagvag... neyse şakası bir yana, teoride iyi pratikte bir b.ka yaramayan donanımdır kendisi bu tpms'nin @H. Cenk 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Esp den açık bende. en düşüm 3 bar farkta öttüydü bir ara. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Şimdi, Doğan Kurban said: Esp den açık bende. en düşüm 3 bar farkta öttüydü bir ara. bar değildir o, bar olsa duramazdın psi dir o Doğan... 3 bar zaten lastik basıncının çok üstünde olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 1 dakika önce, H. Cenk said: bar değildir o, bar olsa duramazdın psi dir o Doğan... 3 bar zaten lastik basıncının çok üstünde olur Hee doğru 3 psi dı evet. Biri bar dedi bar. kim dedi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 3 psi'ı dönerek anlaması çok zor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2016 daha önce yazılmış ama benim kafam basmamış Bu sabah lastik basınç uyarısı verdi ama lastik belirtmedi. Madem öyle niye her tekere ayrı sensör koydun, bu ne yaman çelişki annem .. Bizim poloda sensör yok, ESP fonksiyonu ama yine de "sol arka lastikte basınç kaybı " gibi lastik belirterek uyarıyor. Tek tek lastikleri kontrol ettim, ben ne anlarım. Hepsi 2 psi düşmüş derken son baktığım sol arka 10 psi düşmüş. Derken lastiğe gömülmüş vidanın bana gülümsediğini gördüm Akşam Gülsuyunda onartırım artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2016 4 minutes ago, H. Cenk said: daha önce yazılmış ama benim kafam basmamış Bu sabah lastik basınç uyarısı verdi ama lastik belirtmedi. Madem öyle niye her tekere ayrı sensör koydun, bu ne yaman çelişki annem .. Bizim poloda sensör yok, ESP fonksiyonu ama yine de "sol arka lastikte basınç kaybı " gibi lastik belirterek uyarıyor. Tek tek lastikleri kontrol ettim, ben ne anlarım. Hepsi 2 psi düşmüş derken son baktığım sol arka 10 psi düşmüş. Derken lastiğe gömülmüş vidanın bana gülümsediğini gördüm Akşam Gülsuyunda onartırım artık Abi bizim aractaki sensor 4 lastige gore esitliyor birinin havasi azalirsa uyari veriyor. Dedigin gibi hangi lastik oldugunu gosterse daha iyi olurdu sanirim o daha gelismis bi sistem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2016 Bir değil 2 vida birden çıktı namussuz lastikler. Bu da meşhur sensör jant üstünde. Levyeyi üstte tutarsa sorun yok ama derine sokarsa can yakar 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2016 14.04.2016 - 16:09 tarihinde, Mert Yürüyen yazdı: sensör dediğin ekranda lastik lastik, bar bar gösterecek, böyle hizmet olmaz olsun... eyyyy otosan, eeeyyyy vagvag... neyse şakası bir yana, teoride iyi pratikte bir b.ka yaramayan donanımdır kendisi bu tpms'nin @H. Cenk @H. Cenk abi yukarıda basbas bağırmışım, hiç dinlememişsin 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 14 saat önce, H. Cenk yazdı: Bir değil 2 vida birden çıktı namussuz lastikler. Abi sen hayirdir ya? Insaatlarda falan mi gezdiriyorsun arabayi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 24 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Abi sen hayirdir ya? Insaatlarda falan mi gezdiriyorsun arabayi bizim orada ramazanda "inşaat ya resulallah" yazar camilerde Dev bir şantiyede yaşıyoruz gittiğimiz geldiğimiz her yer inşaat benim evden E5e inen yol kentsel dönüşüm alanı. Medeni bir ülkede böyle bir şey olsa deadline koyarlar değil mi 31.12.2015e kadar inşaatları bitirin bu tarihten sonrası yasak diye falan. Bizde 2011 den beri 200 metrelik caddede sürekli inşaat var. biri bitiyor diğeri başlıyor o bitiyor öteki başlıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 taş mı yiyicez? 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Bir saat önce, Kaan Yagizer yazdı: taş mı yiyicez? vicdan yok vicdan, taş var göğsün sol tarafında erol taş'ın taşı hemde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 8 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: vicdan yok vicdan, taş var göğsün sol tarafında erol taş'ın taşı hemde Arabayı teslim aldıktan sonra yazsaydın keşke. Okumadan sil sil çabuk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 5 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Arabayı teslim aldıktan sonra yazsaydın keşke. Okumadan sil sil çabuk Kuga var altımda, sıkıntı yok 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap