Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2015 Abi , ben pek bişi anlayamadım bu cümleden ... Mean, sportiflik hissi alamazsan benzinli almaya ne gerek var diyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2015 Mean, sportiflik hissi alamazsan benzinli almaya ne gerek var diyor Benzinli Kuga ikinci el düşünülmüyorsa katlanılabilir belki ama o kasada sportif olmayabilir 182 hp 240 nm kuga 1600 kilo bile olsa dinamik bir kullanımı olduğuna hepimiz hemfikir değilmiyiz Belki qq diyeceğine kuga demiştir diye hesap edersek , kuga ile qq 1.2 'nin 0-100 leri aynı gibi , aradaki fark uzun ve açık yolda farkedilir ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2015 Benzinli Kuga ikinci el düşünülmüyorsa katlanılabilir belki ama o kasada sportif olmayabilir 182 hp 240 nm kuga 1600 kilo bile olsa dinamik bir kullanımı olduğuna hepimiz hemfikir değilmiyiz Belki qq diyeceğine kuga demiştir diye hesap edersek , kuga ile qq 1.2 'nin 0-100 leri aynı gibi , aradaki fark uzun ve açık yolda farkedilir ... 182bg Focus'da verdiği hissi vermeyecekdir ama. É ekonomide değil. O zaman ne anlamı kaldı benzinli almanın. Tercih elbette sonuçta ikisinide kullanmadan fikir yürütüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Ford Kuga deneyimini Almanya'ya fuar için gittiğimizde yaşadık. Kiraladığımız Kuga'yi sen surecen ben sürecem kavgası çıktı. Focus'u aratmaz bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur karadağ Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 bende kuga bakmaya gittim. powershift alma dedi servis danışmanı. çok sıkıntı çıkıyor dedi. alacaksan manuel al dedi. (servis danışmanıyla çok samimi olduğum için ) sizin bir bilginiz varmı neden powershift alma dediğinden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Valla bende bilimiyorum , neden powershift alma dediğini ; powershift ile manuel'in aralarında çok az fiyat farkının olma sebebide belli oldu ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Haftasonu Quashqai baktım; 1.2 turbo + xtronic otm. vites skypack donanım 2015 model araç 85KTL fiyat verdiler. Arkama bakmadan çıktım, saçmalık resmen. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Haftasonu Quashqai baktım; 1.2 turbo + xtronic otm. vites skypack donanım 2015 model araç 85KTL fiyat verdiler. ben 67k fiyar aldım , xtronik değil ... bu arada skypack xtronik araca 77k fiyat verdiler bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Powershift 2.0 dizelde var. Neyin kafasında o servis. Kuga'nın hiçbir otomatiğinde birşey yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Arada 1.6 otomatik Kuga kullanan birisi olarak yazayım: Motor otomatik şanzıman ve AWD ile birleşince atiklik açısından Focus'u çok ama çok aratır. Şanzıman geçişleri hızlı değil, sportif kullanmaya kalkınca çok bağırıyor az gidiyor, kısacası çok mutlu etmiyor. Bunları aynı motoru Focus'ta kullanan biri olarak yazıyorum. Benim kullandığım aracın sahibi hanım bunların farkında bile değil. Ama Tolga'nın hissiyatının bana benzeyeceğini düşünüyorum nedense. Ayrıca Antalya şehir içinde efendi kullanım 11-12L/100 km altında olmuyor, Istanbul yoğun trafikte 13-15 olasıdır. Ben olsam sorun iç hacim ve bagaj ise temiz bir 2.0 dizel önceki kasa Mondeo düşürmeye çalışırdım. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Bayideki kız ile konuştum , 1.6eb 'ler 13-14 lt yakıyor , sizin araç 1.5 e.b ; olanlar 9-10 lt yakıyor diye ısrarla yemin ediyor ... Şaşırdım ne yapacağımı ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Kuga çok keyifli, çok konforlu ve heybetli bir araç yıl bazında 15.000 km.den fazla yol yapılmayacaksa alınır, binilir. Performans anlamında şehir SUV'ları bineklerin tadını vermez. Ben olaya biraz farklı açıdan bakıyorum, arada şehir dışına kaçmak yapılacaksa, doğa gezileri yapmak gibi farklı zevkleriniz varsa AWD araç tercih edebilirsiniz en azından bir işe yaradığını bilirsiniz ancak sırf şehir kullanımında anlamsız ve gereksiz bir masraf olarak görüyorum. Şehir içi ve aile aracı olacaksa C-Max yada D sınıfı araçlar bu amaca daha uygun. Mondeo sahibiyim hem geniş hem de konforlu, bagajı aileye fazlası ile yetiyor, yakıt ve performans derdim yok, oldukça memnunum. Kuga'nın tadı başka ama al benzinli Kuga'yı ver 2.0 dizel Mondeo'yu deseler cıks derim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Kuga'nın tadı başka ama al benzinli Kuga'yı ver 2.0 dizel Mondeo'yu deseler cıks derim. 9-10 lt yakacağına emin olsam hiç düşünmeyeceğim kuga'yı alacağımda ; adam gibi bir test videosu hiçbirşey yok net'te 1.5 için ... Mondeo aklımın bir köşesinde ; daha çok hanım kullanacak , illa suv crossover 'lara bakma derdinde .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Mondeo aklımın bir köşesinde ; daha çok hanım kullanacak , illa suv crossover 'lara bakma derdinde .. Hanımlar SUV seviyor, benimkinin de aklı Kuga'da kaldı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan K. Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 mazda cx-3 yakında gelecek. Hem 4*4 Hem otomatik (çift kavrama ya da cvt değil) Üstelik 1.5 dizel ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap