Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 71 ooo 'e kuga trendx 1.5 eb manuel buldum 69 ooo'e skyack donanımlı panaromik cam tavan multimedyalı 1.2 qq var şuanda ... Donanım + yakıt(qq) vs büyük boyut + prestij(kuga) siz olsanız ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Kuga varken.. Makyajlı kuga gelince ekran takarsın içine , mis. 1 sene sonra tabi o zamana kadar eskimiş olur; yenilenme hissi katılır Aracın güvenlik eksiği yok ve awd gereksiz ise bence gideri var bu fiyata. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 71 ooo 'e kuga trendx 1.5 eb manuel buldum 69 ooo'e skyack donanımlı panaromik cam tavan multimedyalı 1.2 qq var şuanda ... Donanım + yakıt(qq) vs büyük boyut + prestij(kuga) siz olsanız ? İhtiyaçları pek anlamadım, o yüzden yukarıdaki karşılaştırmaya fit eden bir cevabım yok. Fakat... Full donanımlı araba almak lazım, sonra orasında bu eksik şurasında bu eksik demekten iyidir. Yoksa alınan arabanın gazı çok erken geçer. İkiside SUV olamamış araçlar, neresinden bakarsan bak bir MPV de değiller. Bu yüzden verilen bunca paraya yazık bence. Bu paralara alınacak arabalar değiller bence. 1.6EB den indikten sonra bocalayan araba al satlardan sonra tekrar 1.6EB alan bile oldu. Eğerki geniş olsun herşeyine katlanırım diyebilirsan ancak değiştir. İkiside aynısının laciverti. Fakat muhtemelen orta vadede katlanamayacaksın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Eğerki geniş olsun herşeyine katlanırım diyebilirsan ancak değiştir. İkiside aynısının laciverti. Fakat muhtemelen orta vadede katlanamayacaksın. focus'a sığamıyorum , malum bagaj yok ; iyi bir müşteri buldum ; 3 seneyi aşkın süredir biniyorum 46 000 oldu , iyi müşteri buldum satayım dedim ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Bence SW Focus ST al abi Bagajida büyük Fiyatida büyük tabi 140k civari olur gelirse tabi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Fiyatida büyük tabi 140k civari olur gelirse tabi para olsa rs6 alırım zaten , inşallah 50'den sorna ... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 (düzenlendi) daha çok hanım kullanacak O zaman bize değil hanıma sor. İkisi de iş görebilir arabalar. Ama bence hanım OV ister diye düşünüyorum. Bence ikisini de denesin ve "onun rahat ettiğini" alın. Şubat 16, 2015 Cem Boneval tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Çok ince ayrıntıya girincede işin içinden cikilmiyor. Hangisi içinize sinerse o olsun. 1-2 litrelere bakmayin bence ani yaşayın carpe diem... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 O zaman bize değil hanıma sor. hanıma sordum , qq istediğini söyledi ; hayırlısı artık bakalım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Hayırlısı olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Bugünde maslak otokoç'a gidip kuga 1.5 ecoboost powershift awd test sürüşüne çıktım , içimden tamam budur dedim ... Abi senin sözüne göre otokoç'a gittim buarada maslak değil istinye eğer aynı bayi ise ki öyle olmalı Başka yakında bile otokoç yok, herneyse zaten eşine gitmişsiniz oraya sizi buldum görüştüğünüz kişi 1.5 gibi 1.6 var test aracı demiş sürdüğünüz araç 1.6 eb yani senin makinanın aynısıydı. 1.5 test yok orada Sayende mondeo'ya bakmış oldum ama, teşekkür. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 (düzenlendi) 1.5 gibi 1.6 var test aracı demiş sürdüğünüz araç 1.6 eb yani senin makinanın aynısıydı. Hadi ya ; ben 1.5 diye sürdüm ; hatta içimden dedim - nekadar eskimiş direksyon filan . Heralde bizim hanıma söyledi ... 1.5 diye 1.6 test etmişiz Şubat 25, 2015 Tolga Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 140k civari ohannesburger... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 ohannesburger... Maalesef öyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Bugünde maslak otokoç'a gidip kuga 1.5 ecoboost powershift awd test sürüşüne çıktım , içimden tamam budur dedim ... Abi senin sözüne göre otokoç'a gittim buarada maslak değil istinye : eğer aynı bayi ise ki öyle olmalı Başka yakında bile otokoç yok, herneyse zaten eşine gitmişsiniz oraya sizi buldum görüştüğünüz kişi 1.5 gibi 1.6 var test aracı demiş sürdüğünüz araç 1.6 eb yani senin makinanın aynısıydı. 1.5 test yok orada Sayende mondeo'ya bakmış oldum ama, teşekkür. ben zaten 1.5 ecoboost powershift awd deyince şaşırdım. mondeo başlığında konuştuğumuz satış elemanı bir şeyler de bilmeli yav. Hadi hoparlör sayısını bilemesin de araba 1.5 mu 1.6 mı powershift mi selectshift mi onu bari bilsin.. 1.5 tdci powershift awd gelince benzinli kuga alanlar son sahibi olur.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap