Kenan Bozkurt Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2015 Merhaba Arkadaslar. Eminim bir çok kişi bu kronik problem le karşılaşmıştır. Çözüm bulan veya çözüm onerisi olan varmı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2015 Evet çoğumuzda bu var, değiştirmekten başka çözüm var mı bilemiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Bozkurt Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2015 Değişim için 1300+kdv istiyorlar. Yenilenince 1 veya 2 yil içinde yine eski haline dönecek. Kendim ce Hem maliyeti düşük ve pratik bir çözüm bulmaya çalışıyorum hayata geçire bilirsem cok guzrl olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2015 Değişim için 1300+kdv istiyorlar. Yenilenince 1 veya 2 yil içinde yine eski haline dönecek. Kendim ce Hem maliyeti düşük ve pratik bir çözüm bulmaya çalışıyorum hayata geçire bilirsem cok guzrl olacak. Sıfırını almayın; kazalı veya yurtdışından bakabilirsiniz en iyisi çok dökülmediyse ellememek tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut Ertekin Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2015 .Ben de 2009 TDCİ ve sonra 2010 titanyum aracımda yaşadım. sinir bozucu bir durum. servis fiyatı çok yüksek ama dışardan çıkmacılardan bulabilirsiniz daha uygun fiyata. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-oto-fatih-ten-focus-klima-kontrol-paneli-189219294/detay ilanı inceleyiniz fiyat hakkında fikir verecektir. Üstelik siyah zemin diğeri gibi dökülmeyebilir. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-ford-focus-dijital-klima-kontrol-paneli-98842960/detay bu da başka bir ilan.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap