Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 18, 2015 Aramızda ilkokul çocuğu babası oldukça fazla Bakalım kimler yardımcı oluyor çocuklarına, acaba bunu da yapabilecek mi ? Cevabı: Şık içerisinde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 (düzenlendi) Ben bilemedim valla. Dur oğluma soruyum Şubat 18, 2015 Doğan Kurban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 (düzenlendi) Cevap 4 Uğraştığınız şeye bak yahu Şubat 18, 2015 Servet Özkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Cevap 4 Uğraştığınız şeye bak yahu Şıklarda 4 yok ama Bizde ilk öyle bulduk Şık olmayınca az daha beyin yakmak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Cevap 4 Uğraştığınız şeye bak yahu Katılıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Katılıyorum ilk okul sorusu bu, bölme felan düşünme Şıklarda 4 var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 (düzenlendi) ilk okul sorusu bu, bölme felan düşünme Şıklarda 4 var mı 404 o zaman Edit:salladım Şubat 18, 2015 Onur Sezgin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 404 o zaman Edit:salladım Cıks. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Cıks. İki şıkka indirdik millet bulsun artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 88 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Tek çift hikayesinden 985 der biri şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Yahu bu saatte kafam durmuş, çocuklara çalışma kağıtları hazırlıyordum. Soruyu gördüm, "Tam benlik, ben ilkokul öğretmeniyim; çözeyim de gençler öğrensin" dedim. Ama çözemedim gerçekten, aklım uyuştu. Cevap A . Unutmayın; ilkokulda yanlış cevaplar doğruyu götürmez ve puan olarak hesaplanmaz. Yani tutarsa tutar ve puan alırsın, tutmazsa canın sağ olsun! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 (düzenlendi) Edit: Vazgeçtim yanlış hesaplamış ve okumuşum Şubat 18, 2015 Semih G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 soru bozuk abi Ben bu arada sınıf 1.siyim geçen dönem takdir aldım ama .... çözemedim bilmiyorum kafa basmadı okulu bırakıyorum okumuycam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Doğru gelen cevap var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap