Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 (düzenlendi) gülme len..Sen kendi bagajına gül.. Ekim 25, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 Eline sağlık Onur güzel olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 octi ye bak sen motor koymuşlar ya türk aklı nede olsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 (düzenlendi) Hasan inanır mısın şu an garajda bagajı açtım ve gülmekten yarılıyorum Ekim 26, 2011 Onur Solmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 (düzenlendi) Ellerine sağlık. FI HB ninde bagajı küçükmüş yahu Onur eline sağlık gayet güzel olmuş Teşekkürler abilerim Eline sağlık Onur güzel olmuş. Tşekekkürler abi Ekim 26, 2011 Onur Solmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 (düzenlendi) Hasan inanır mısın şu an garajda bagajı açtım ve gülmekten yarılıyorum olum gün yazdın ya lpg mi koyacağım bagaja diye ciddi ciddi senin demirellerin kızıyla felan çıkmaya başladığını düşünmeye başladım.. Hadi gene iyisin benzine %10 a kadar indirim varmış.. Ekim 26, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 olum gün yazdın ya lpg mi koyacağım bagaja diye ciddi ciddi senin demirellerin kızıyla felan çıkmaya başladığını düşünmeye başladım.. Hadi gene iyisin benzine %10 a kadar indirim varmış.. Bu gidişle mazot benzinden pahalı olucak herhal Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 olum gün yazdın ya lpg mi koyacağım bagaja diye ciddi ciddi senin demirellerin kızıyla felan çıkmaya başladığını düşünmeye başladım.. Hadi gene iyisin benzine %10 a kadar indirim varmış.. Yok bence biraz fazla abartıyorsun sonuçta ne kadar yakacak ki (Babam geçen sövüyordu daha yeni benzin aldım diye ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2011 Yok bence biraz fazla abartıyorsun sonuçta ne kadar yakacak ki (Babam geçen sövüyordu daha yeni benzin aldım diye ) benimki de daha fazla günaha girmemek için tüpe geçti ya... Ben ona dizel aldıracak ama hemi de konforu için otomatik olacak...Tabi parayı verirse.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
isa Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 (düzenlendi) ben ledleri dışa döşedim. abartmışmıyım acaba birazcık Şubat 29, 2012 isa tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 ben ledleri dışa döşedim. abartmışmıyım acaba birazcık Kısmen olabilir görmek lazım ayrıca artık dış ledler ceza yaptırımı olarak geri dönecek... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
isa Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 bak abi burda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap