2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız×
Hoş Geldiniz!
Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhaba Bu gün Sileceklerimdeki sorun nedeniyle Gaziantep Ford Doğanlar Servisine gittim..Otomatik ve Fasılalı modda saçma bir şekilde ya bazen çok çalışıyordu yada hiç çalışmıyordu..Sorun olarak Ön camın orjinal olmayan bir Camla değiştiğini ve ön cama monteli bir şekilde gelen yağmur Sensörü Jelinin orjinal olmayanlarda sorun verdiğini söylediler..sadece cam sensörü Jeli için 2750 tl ye Ön cam değişmesi gerektini söylediler ..Sizce doğrumudur veya ne yapmalıyım..Cam orjinal değil bende baktım..Fikilerinize ihtiyacım var
Soru
Levent Okutan
Merhaba Bu gün Sileceklerimdeki sorun nedeniyle Gaziantep Ford Doğanlar Servisine gittim..Otomatik ve Fasılalı modda saçma bir şekilde ya bazen çok çalışıyordu yada hiç çalışmıyordu..Sorun olarak Ön camın orjinal olmayan bir Camla değiştiğini ve ön cama monteli bir şekilde gelen yağmur Sensörü Jelinin orjinal olmayanlarda sorun verdiğini söylediler..sadece cam sensörü Jeli için 2750 tl ye Ön cam değişmesi gerektini söylediler ..Sizce doğrumudur veya ne yapmalıyım..Cam orjinal değil bende baktım..Fikilerinize ihtiyacım var
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
11
9
5
5
Popular Days
Ağs 26
11
Ağs 25
8
Ara 29
7
Ara 29
5
Top Posters For This Question
Tuncay A. 11 posts
Murat Kav. 9 posts
Gürkan Çakıroğlu 5 posts
Cengizhan T 5 posts
Popular Days
Ağs 26 2016
11 posts
Ağs 25 2016
8 posts
Ara 29 2015
7 posts
Ara 29 2018
5 posts
Popular Posts
Levent Okutan
Tamda öyle yaptım ustad..allah iyi insanlardan razı olsun ve başımızdan eksik etmesinn.Dışarıdan bir camcı söktü Sensörü taktı.sorun düzeldi..Yazık çok üzüldüm 2750 tl lik arıza 20 tl yapıldı..Bu kada
Murat Kav.
Dikiz aynasında sorun yok, o çalışır. Hatta orjinal olmasına da gerek yok. Yağmur sensörünün şemasına baktım. Yağmur sensörü modülü denen bir parça var, sensör de onun üzerinde olması lazım. 250 lira
Doğan Kurban
Koltuk ısıtıcı da mis mis yahu. Evde üşüyünce inip arabada ısınasım geliyor.
Posted Images
Bu soruda 46 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap