A.Coşar Oluşturma zamanı: Şubat 21, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 21, 2015 Focus 3'e Krom Sis Farı Çerçevesi Modifiyesi. Ürün aslında abs plastik dedikleri krom kaplama bir malzeme. Krom boyanmış sert plastik diyorum ben. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alaattin C. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Krom kaplama farlarla birlikte güzel duruyor. Ürün plastik üzeri krom kaplama mı yoksa direk krom mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Krom kaplama farlarla birlikte güzel duruyor. Ürün plastik üzeri krom kaplama mı yoksa direk krom mu? Krom kaplama tabiki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alaattin C. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Krom kaplama tabiki Bende aracıma sonradan takmıştım. Bu aralar kar yağışı fazlaydı ve malum yollara tuzlama çalışması yaptılar. Sis farı çerçevesine gelen bu tuz parçalarının çerçeveyi oksitlendirdiğini gördüm. Ondan merak ettim. Orjinali de mi böyle diye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Ürün aslında abs plastik dedikleri krom kaplama bir malzeme. Krom boyanmış sert plastik diyorum ben. Bkz..Akgür Tic. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alaattin C. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Öncelikle teşekkür ederim. Ürünü zaten oradan temin etmiştim. Sonuçta o üründe çinden ithal. Ben orjinalini merak etmiştim, onun da kaplama olduğunu öğrendim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Ben bi türlü sevemedim kromu ya tiyanyumum olmadı ama olsa da muhtemelen değişirdim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismail Terhan Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Ben bi türlü sevemedim kromu ya tiyanyumum olmadı ama olsa da muhtemelen değişirdim başlatsam mı krom akımını 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alaattin C. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Beyaz da veya gümüş de bilmem ama Krom Gece grisine(füme) gidiyor... )) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 krom veya paslanmaz trimler iç mekana ayrı bir hava katıyor.ben yaptım güzel oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kenan akın Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 On 24.02.2015 10:59:25, Osman Türkol said: krom veya paslanmaz trimler iç mekana ayrı bir hava katıyor.ben yaptım güzel oluyor ABİ BU KROMLARDAN BANADA SPARİŞ GECSEK YARDIM EDEBİLİRMİSİN YAA SANA ZAHMET OLMAZSA :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2015 12 saat önce, kenan akın said: ABİ BU KROMLARDAN BANADA SPARİŞ GECSEK YARDIM EDEBİLİRMİSİN YAA SANA ZAHMET OLMAZSA :) aliexpres ten aracınıza uygun olanlarını seçip sipariş verebilirsiniz.Yeni güncel olarlar daha fazlası olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap