A.Coşar Oluşturma zamanı: Şubat 21, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 21, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Hayirli olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 hayırlı olsun...çıtaları nereden ve kaça aldınız acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Hayırlı olsun.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Ersin Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Hayırlı olsun bunlar zamanla kalkar ne yaparsanız yapın .bende yaptırdım geri söktürdüm.Lastikleri mahvettim,Ama sizin arabanın rengine mutlaka yapılması lazımdı yoksa araba çok sönük duruyor.Şimdi ise çok yakışmış çelik jantlarla kombin olmuş.hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Hayırlı olsun bunlar zamanla kalkar ne yaparsanız yapın .bende yaptırdım geri söktürdüm.Lastikleri mahvettim,Ama sizin arabanın rengine mutlaka yapılması lazımdı yoksa araba çok sönük duruyor.Şimdi ise çok yakışmış çelik jantlarla kombin olmuş.hayırlı olsun. 1 sene oldu benim,ne kalkma ne de başka bir şeyleri oldu çok şükür. Kaliteli malzeme ve doğru uygulama ile uzun yıllar sorunsuz kullanılır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Ersin Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 1 sene oldu benim,ne kalkma ne de başka bir şeyleri oldu çok şükür. Kaliteli malzeme ve doğru uygulama ile uzun yıllar sorunsuz kullanılır. Tabi kaliteli malzemede çok önemli ben d dizayn ve omsanın kini gördüm ikisinin içindede çift taraflı bant tek sıraydı yarısında bant yoktu .Bunları böyle nasıl üretip insanlara satıyorlar anlamadım.içine tekrar çift taraflı bant alıp .Dayzink denen siyah silikondan bolca yapıştırılırsa epey idare edebilir . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Tabi kaliteli malzemede çok önemli ben d dizayn ve omsanın kini gördüm ikisinin içindede çift taraflı bant tek sıraydı yarısında bant yoktu .Bunları böyle nasıl üretip insanlara satıyorlar anlamadım.içine tekrar çift taraflı bant alıp .Dayzink denen siyah silikondan bolca yapıştırılırsa epey idare edebilir . Ben omsa'nınkini almıştım. Üst-alt olmak üzere 2 yere bant koymuşlardı,bazı eksik gördüğüm yerlerede ben takviye yapıp sağlamlaştırmıştım kendimce. Demek ki kaliteyi düşürmüşler onlarda belli bir yere gelen her firma gibi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Gaziantep te yaptırdım bu 15 tatilde. 12 parça 140 TL. Omsa Line. Yapıştırıcı takviyesi ile yaptırdım. Kalkmaz sanıyor ve umuyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Evet, bugün arabamı yıkamacıdan aldım ve ne göreyim; arka köşe camdaki çıtanın ucu kalkmış ve içinde bez artıkları... Sordum çocuk silerken biraz hızlıca yapmış ve açılmış. Şükrü'nün dediği gibi 1 ayda ilk açılma oldu. Ustaya sordum, " Gel hallederiz." dedi. Bakalım neler olacak daha... Yaptırdığım yere sordum, o kısma extra yapıştırıcı sürmemiş oturmaz diye. Şükrü, bıyık altından gülme hemen. Usta halledecek yarın... Daha da açılmaz . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 http://www.omsaline.com/?page=urun_detay&id=375&marka=Ford&model=Ford Focus III ( 2011> ) Beyler ben krom cam çıtaları almak istiyorum. OMSAya güvenirim golfe de almıştım. Makyajsızın olan cam çıta seti makyajlıya uyar mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 http://www.omsaline.com/?page=urun_detay&id=375&marka=Ford&model=Ford Focus III ( 2011> ) Beyler ben krom cam çıtaları almak istiyorum. OMSAya güvenirim golfe de almıştım. Makyajsızın olan cam çıta seti makyajlıya uyar mı ? yan yana incelediğimizde kapılarda (genel olarak yanlarda) bi fark göremedik biz. Yani uyması lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Cenk abi tam seti var üstlerde dahil olan. Daha uyguna gelir alt üst 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Uyarda kırmızı spor arabaya krom takılır mı ? Bilemiyorum... Hele osram parlak, mat yani orjinal belki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Cenk abi tam seti var üstlerde dahil olan. Daha uyguna gelir alt üst Yok onu istemem. Ben böyle camın altını çizmeyi seviyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap