Özgür Okkali Oluşturma zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 24, 2015 arkadaşlar merhabalar, dün akşam aracımın plaka aydınlatma ampülünün bir tanesinin patladığını farkettim sökmek için vida fln aradım herhangi bir şey yoktu tırnaklı olduğunu düşünerek biraz zorladım ancak kırılabilir diye bıraktım acaba ampülü nasıl değiştirebilirim bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Burada: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şükrü Ersin Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Kardeş hiç zorlama ustaya götür benimde eski arabam aynısıydı led lamba aldım plakılıklara bende biraz zorladım açamamıştım.açmaya açarsım ama sağını solunu çizersin yanlarında küçük tonnavida yeri var ama bence sen zorlama. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özgür Okkali Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 herhangi bi vida yok sağ tarafında ufak bi boşluk var ama tornavida ile ters u yapılarak açılacak yazılmış ben o araya tornavada girebileceğini sanmıyorum aracım makyajlı kasa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Verdiğim mesaj linki vidasızdı zaten neyde orada çözüme bağlanmış birşey var ve mucize gerekmiyor. Tırnak altı üstü. Yapamıyorsanız yapabilene gideceksiniz olay bitecek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özgür Okkali Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 eyvallah teşekkür ederiz ilginiz için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Özgür Okkali
arkadaşlar merhabalar,
dün akşam aracımın plaka aydınlatma ampülünün bir tanesinin patladığını farkettim
sökmek için vida fln aradım herhangi bir şey yoktu tırnaklı olduğunu düşünerek biraz zorladım ancak kırılabilir diye bıraktım
acaba ampülü nasıl değiştirebilirim bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap