Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Ozan para vermez hocam, o kendi yazılımını kendi yapacak güvenimiz tam Kendi yapmama gerek yokta kopyalamayı çözsek yeter 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 @Sabri Özer, yeniden programlamanın da bir rodaj süresi var, giderek iyileşecektir. Antalya'da yapan yok, arabayı da götürmek ayrı bir masraf ve zaman istiyor. Yoksa çoktaaan yaptırmıştım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Loading stage 3 karaböcük diyorum Turbomu aldım modifiyeye gönderdim.Şu an için bir aksilik olmaz ise hafta sonu bitmiş olacak sabri senden bu yazdıklarını okudukça dahada keyif alıyorum . Dr. Servet Özkan yazdı hasta olarak bizde uyacağız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 programın etkisi yokuşlarda daha da belirgin oluyor ancak sprintbooster açıkken araba çok istekli hatta 2 .kademe açıkken sürekli patinaja düşüyor ben ilk kademede (yeşilde) kullanıyorum. Sprintbooster'ın etkisi programdan sonra daha da artıyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 @Sabri Özer, yeniden programlamanın da bir rodaj süresi var, giderek iyileşecektir. Antalya'da yapan yok, arabayı da götürmek ayrı bir masraf ve zaman istiyor. Yoksa çoktaaan yaptırmıştım. Çok zorlamadan deniyorum ortalamam 6.2 zateb şuan. Istanbula gelirsen senin arabayla bir iş için 2 saate hallediyorlar Loading stage 3 karaböcük diyorum Turbomu aldım modifiyeye gönderdim.Şu an için bir aksilik olmaz ise hafta sonu bitmiş olacak sabri senden bu yazdıklarını okudukça dahada keyif alıyorum . Dr. Servet Özkan yazdı hasta olarak bizde uyacağız Seninki çok farkli bir olay heyecan çok daha fazladir ve tabi amaçlarımı farkli programın etkisi yokuşlarda daha da belirgin oluyor ancak sprintbooster açıkken araba çok istekli hatta 2 .kademe açıkken sürekli patinaja düşüyor ben ilk kademede (yeşilde) kullanıyorum. Sprintbooster'ın etkisi programdan sonra daha da artıyor... Sprintbooster kafamda ama ona o parayi vericekmiyim bende bilmiyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Sprintbooster kafamda ama ona o parayi vericekmiyim bende bilmiyorum sabricim vereceksin kardeşim, bunu hepimiz biliyoruz sadece şuanda kendini uygun koşullara hazırlama aşamasındasın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 sabricim vereceksin kardeşim, bunu hepimiz biliyoruz sadece şuanda kendini uygun koşullara hazırlama aşamasındasın Yok bence birisinin gayet güzel gaza getirmesini bekliyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 sabricim vereceksin kardeşim, bunu hepimiz biliyoruz sadece şuanda kendini uygun koşullara hazırlama aşamasındasın Yok bence birisinin gayet güzel gaza getirmesini bekliyor. Deneyince zaten o gazi almış olucam o yuzdende denemedim o gün simdi kamera aldim para bitti daha ileride artik 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 @Sabri Özer, yeniden programlamanın da bir rodaj süresi var, giderek iyileşecektir. Antalya'da yapan yok, arabayı da götürmek ayrı bir masraf ve zaman istiyor. Yoksa çoktaaan yaptırmıştım. Nasıl yok? Buyursunlar efenim: Başaran Dizayn Altınova Sinan Mh. Havaalanı Karşısı No: 769 - 07300 Antalya Tel: (242) 310 87 00 Fax: (242) 340 33 33 GSM: (555) 744 92 64 İşin içinde kalifiye işçilik girmediği için bu arkadaşlara yaptırılabilir bence? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Dizel c-max alındığı gün chiplendiğini gördüm ve ECU söküldü önümde. Sabri bizim TDCI lara kaça yapıyorlar bunu bilgin var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Dizel c-max alındığı gün chiplendiğini gördüm ve ECU söküldü önümde. Sabri bizim TDCI lara kaça yapıyorlar bunu bilgin var mı? Bizim tdci derken abi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Bizim tdci derken abi ? İmzama baksana olum; tdci focus aldım 2010 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 İmzama baksana olum; tdci focus aldım 2010 Mobildeyim abi senin arabayi sattığını biliyordum ama ne aldığını bilmiyordum Baktim şimdi sitesinden seninkinde mesela ECU sökülmüyor uyari çıkmadı ama BTG maslak daha iyi bilir. Fiyat olara bi 100 lira daha uygundur benimkinden çünkü pound cinsinden fiyatinda 40 pound fark var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Forumca toplu bir indirim isteseydik çok iyi olacaktı galiba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aziz Akın Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Arkadaslar bende aracimi Chip'lemek istiyorum daha 500 kmde bunun bir zarari yok sanirim her zaman agresif kullanmadikca ? ( Ne kadar erken o kadar iyi diyede kendilerinden bilgi aldim fakat daha once dizel tecrubem olmadigi icin sizlerin bilgisiyle yola cikmak istiyorum) Bana gelen bu güc artisini daha cok sehir icinde kalkista olsun. Biraz yavasladigimda kendini toplayamayip vites kuçultmem gerekmesinden yani isteksizliginden dolayi istiyorum. Pedal tepkilerini hizlandiran cihazla beraber hepsini taktirmak istiyorum fakat araci 10 sene gibi bir sure kullanmak istiyorum surekli dip gaz kullanan biride degilim. Nereyi aradiysam hepsi beynin sokulmesi gerektigini soyledi ve degerler ise hepsinde ayni. 120 / 125 Hp 265 / 270 Nm tork . Piyasada 750 ye yapanda var 1.500e yapanda var arada ne fark vardir.bu chipte hepsi ayni seyleri yapmiyormu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap