Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 (düzenlendi) Sabri bizim TDCI lara kaça yapıyorlar bunu bilgin var mı? Adminler modlar koşun, Aydın abinin accountu hacklemişler. Bunu söyleyen Aydın abi olamaz. Şubat 27, 2015 Servet Özkan tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Adminler modlar koşun, Aydın abinin accountu hacklemişler. Bunu söyleyen Aydın abi olamaz. Niye söylemiyim olum; F3 e de o kadar modifiye yapmıştım yok farı yok navigasyonu yok göstergesi. Bu da yeni oyuncak işte, hanıma jazz ı alınca tamamen özgürüm bu konuda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Niye söylemiyim olum; F3 e de o kadar modifiye yapmıştım yok farı yok navigasyonu yok göstergesi. Bu da yeni oyuncak işte, hanıma jazz ı alınca tamamen özgürüm bu konuda Ben seni hep orjinalci bildim abi. Değiştirdiğin şeylerde OEM, motora gireceğin akılımın ucundan geçmedi ve hatta daha önce sende yaptırmam diyordun. Okumuştum yazdığın bir postu Şimdi ne değişti? Özgürlüklerin verdiği bir rahatlık mı var yoksa bu kararın değişiminde? Yaptırana neden yaptırdın dermiyim? Hayır. Kendi aracıma yaptırırmıyım? Hayır. Ahada buyur Aydın Baran efenim? üşenmedim aradım buldum bak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Öncesi ve Sonrası arasinda negatif fark olmus. Keyfini cikart. Iyi olmuştur tabi. Benim merak ettigim hani farkli farkli yazilimlar yapılabiliyor mu? Iste daha yuksek tork, daha az tuketim, alt devir canlanmasi, ust devir gucunun arttirilmasi ya da hepsinden bir miktar ya da bazi ozelliklerden ortayq karisik yapabiliyorlarmidir diye merqk ediyorum dogrusu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Benim merak ettigim hani farkli farkli yazilimlar yapılabiliyor mu? Iste daha yuksek tork, daha az tuketim, alt devir canlanmasi, ust devir gucunun arttirilmasi ya da hepsinden bir miktar ya da bazi ozelliklerden ortayq karisik yapabiliyorlarmidir diye merqk ediyorum dogrusu. Superchipsde custom map yok. Standartta ne geliyorsa o. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Arabayı satınca arabayla beraber gidecek dimi bu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Arabayı satınca arabayla beraber gidecek dimi bu? Sildirebilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Sildirebilirsin. Ama yeni aldığımıza aktaramayız di mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Ama yeni aldığımıza aktaramayız di mi? I-Ih 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Arabayı satınca arabayla beraber gidecek dimi bu? Orjinal yazılım onlarda arşivde şuan istediğimde orjinale çevirip tekrar yukletebilirim ücretsiz ama araç değişimini bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 servis güncelleme yaparsada siliniyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Ben seni hep orjinalci bildim abi. Değiştirdiğin şeylerde OEM, motora gireceğin akılımın ucundan geçmedi ve hatta daha önce sende yaptırmam diyordun. Okumuştum yazdığın bir postu Şimdi ne değişti? Özgürlüklerin verdiği bir rahatlık mı var yoksa bu kararın değişiminde? Ahada buyur Aydın Baran efenim? üşenmedim aradım buldum bak. Vay anasını takip ediliyorum Chiplenmiş f3 tdci ile benim stok f3 ü kapıştırdıktan sonra bunu yazmıştım. Yine de yaptiracağımı sanmıyorum f2,5 zaten 2000 devir civarı patlıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Vay anasını takip ediliyorum Chiplenmiş f3 tdci ile benim stok f3 ü kapıştırdıktan sonra bunu yazmıştım. Yine de yaptiracağımı sanmıyorum f2,5 zaten 2000 devir civarı patlıyor 2ye attıktan sonra bırakıp iyice yavaşladıktan sonra gazı kökleyerek o anı beklemek en sevdiğim şeydi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 servis güncelleme yaparsada siliniyor. Doğru ama direk motor beynine bir güncelleme zor geliyor zaten biz gidince söylesek bile yapmaktan çekiniyorlar güncellemeyi. Eğer servis çıkışı eskisi gibi olursa araban gel yine yükleriz demişlerdi Buarada istanbul buluşması ne zaman ya stock bir F3 tdci istiyorum mümkünse 18 jantli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Doğru ama direk motor beynine bir güncelleme zor geliyor zaten biz gidince söylesek bile yapmaktan çekiniyorlar güncellemeyi. Eğer servis çıkışı eskisi gibi olursa araban gel yine yükleriz demişlerdi Buarada istanbul buluşması ne zaman ya stock bir F3 tdci istiyorum mümkünse 18 jantli bu saatten sonra önemli bişey olmadıkça gelmez zaten. Servet abiye yapılırken sorduğumuzda ufak bi ücretten bahsetmişlerdi sanki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap