Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 bu saatten sonra önemli bişey olmadıkça gelmez zaten. Servet abiye yapılırken sorduğumuzda ufak bi ücretten bahsetmişlerdi sanki. Yok hayır özellikle sordum başıma gelebilecek şeyleri. Belki ikincide ücret alabilirler onu bilemiyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Vay anasını takip ediliyorum Chiplenmiş f3 tdci ile benim stok f3 ü kapıştırdıktan sonra bunu yazmıştım. Yine de yaptiracağımı sanmıyorum f2,5 zaten 2000 devir civarı patlıyor Kafa karıştıran sözler bunlar. Ki şunları duyduktan sonra yaptırabileceğini düşünüyorum. [emoji1] Takip ettiğim insanlar var evet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Kafa karıştıran sözler bunlar. Ki şunları duyduktan sonra yaptırabileceğini düşünüyorum. [emoji1] Takip ettiğim insanlar var evet. Mercekli far ve led stopları istiyorum oem olarak, bunlar dışında birşey yapacagımı sanmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2015 Yok hayır özellikle sordum başıma gelebilecek şeyleri. Belki ikincide ücret alabilirler onu bilemiyorum ilk tekrar yükleme ücretsiz, ikincisi 100 euro dediler bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Özen Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 Sabri BTG nin sitesinde senin aracın fotoyu koymuşlar.Hayırlı olsun bu arada. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 Sabri BTG nin sitesinde senin aracın fotoyu koymuşlar.Hayırlı olsun bu arada. İlk akşam bakmıştım koydular mi diye sonra kontrol etmemiştim bakayim bi [emoji106] [emoji106] [emoji106] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 İlk akşam bakmıştım koydular mi diye sonra kontrol etmemiştim bakayim bi Superchips ile yakaladığın Güç ve Tork değerleri benim Mondeo'nun yazılım öncesi değerleri ile aynı olmuş, ama senin motorun daha alt devirlerde daha canlı ve kasa daha hafif, şu durumda benim aracın eski halinden daha atak olmalı , bunlardan neden bahsediyorum ? Superchips öncesi Sprintbooster takmış ve acaba yazılım yaptırmasam mı diye düşünmüştüm, sprintbooster sonrası aracımı yeterince güçlü hissetmiştim, öncesinde böyle güçlü hissetmiyordum. Ne zaman deniyorsun şu aleti, taktıktan sonraki yorumlarını merakla bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Superchips ile yakaladığın Güç ve Tork değerleri benim Mondeo'nun yazılım öncesi değerleri ile aynı olmuş, ama senin motorun daha alt devirlerde daha canlı ve kasa daha hafif, şu durumda benim aracın eski halinden daha atak olmalı , bunlardan neden bahsediyorum ? Superchips öncesi Sprintbooster takmış ve acaba yazılım yaptırmasam mı diye düşünmüştüm, sprintbooster sonrası aracımı yeterince güçlü hissetmiştim, öncesinde böyle güçlü hissetmiyordum. Ne zaman deniyorsun şu aleti, taktıktan sonraki yorumlarını merakla bekliyorum. Şuan memnunum arabadan. Alfa Romeoda D.N.A var dynamic normal all wheather diye. Arkadaşımda vardi çok nadir alırdı dynamic moda. Size sormak istiyodum aslında, mesela sürekli kırmızı modda mi kullaniyorsunuz yada arada mi açıyorsunuz gaza basacağınız zaman ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Şuan memnunum arabadan. Alfa Romeoda D.N.A var dynamic normal all wheather diye. Arkadaşımda vardi çok nadir alırdı dynamic moda. Size sormak istiyodum aslında, mesela sürekli kırmızı modda mi kullaniyorsunuz yada arada mi açıyorsunuz gaza basacağınız zaman ? Kötü hava koşulları dışında her zaman açık (kırmızı mod'da). 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 sürekli kırmızı modda mi kullaniyorsunuz Ben aldığımdan beri yeşilde kullandım. Kırmızı fazla geliyor bana, yaşlılık zahir. Ama kapalı ise hemen fark ediyorsun, ne oldu araba gitmiyor diyorsun... Al ve kullan pişman olmazsın, sadece biraz fakirleşirsin... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Superchips ile yakaladığın Güç ve Tork değerleri benim Mondeo'nun yazılım öncesi değerleri ile aynı olmuş, ama senin motorun daha alt devirlerde daha canlı ve kasa daha hafif, şu durumda benim aracın eski halinden daha atak olmalı , bunlardan neden bahsediyorum ? Superchips öncesi Sprintbooster takmış ve acaba yazılım yaptırmasam mı diye düşünmüştüm, sprintbooster sonrası aracımı yeterince güçlü hissetmiştim, öncesinde böyle güçlü hissetmiyordum. Ne zaman deniyorsun şu aleti, taktıktan sonraki yorumlarını merakla bekliyorum. hakan abi fena tahrik ediyor Sabriyi hadi sabri sende ayakdireme hocam, git dene, sonra taktır gel 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Ara ara 3-5 gün kapatıp açıyorum bende [emoji2][emoji2][emoji2] kullanınca kırmızı modda hep 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Ben aldığımdan beri yeşilde kullandım. Kırmızı fazla geliyor bana, yaşlılık zahir. Ama kapalı ise hemen fark ediyorsun, ne oldu araba gitmiyor diyorsun... Al ve kullan pişman olmazsın, sadece biraz fakirleşirsin... ah ah ... garantim olmasa hemen gidip bende yaptırıcam ama... gerçi 125 powershiftte ne fark eder bilemiyorum ama yinede bir ataklık gelir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Ben aldığımdan beri yeşilde kullandım. Kırmızı fazla geliyor bana, yaşlılık zahir. Ama kapalı ise hemen fark ediyorsun, ne oldu araba gitmiyor diyorsun... Al ve kullan pişman olmazsın, sadece biraz fakirleşirsin... Orda denesem kesin aklımda kalacaktı biliyorum o yüzden denememiştim Cüzdan rahatlarsa gidicem büyük ihtimal zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Şuan memnunum arabadan. Alfa Romeoda D.N.A var dynamic normal all wheather diye. Arkadaşımda vardi çok nadir alırdı dynamic moda. Size sormak istiyodum aslında, mesela sürekli kırmızı modda mi kullaniyorsunuz yada arada mi açıyorsunuz gaza basacağınız zaman ? Bende genellikle kapalı Usul usul gidiyorum Yeşil bile fazla geliyor şu sıralar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap