Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Bende genellikle kapalı Usul usul gidiyorum Yeşil bile fazla geliyor şu sıralar. 230 330 olduğundandır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Bende genellikle kapalı Usul usul gidiyorum Yeşil bile fazla geliyor şu sıralar. Çok kötüsün, çoook.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Çok kötüsün, çoook.... Olurmu efenim, bilakis çok iyi bir insanım ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Olurmu efenim, bilakis çok iyi bir insanım ben Korkulur senden [emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 hadi istanbullular toplaşalım artık yahu... hadi istanbullular toplaşalım artık yahu... aaa, pardon ya... başlıklar karıştı. nasıl siliyorum bunu buradan ? yakup elinde sopayla geliyor kaçmam lazım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 hadi istanbullular toplaşalım artık yahu... aaa, pardon ya... başlıklar karıştı. nasıl siliyorum bunu buradan ? yakup elinde sopayla geliyor kaçmam lazım 9 mart pazartesi kahvaltı Faslı ayarlayalım [emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 9 mart pazartesi kahvaltı Faslı ayarlayalım [emoji2] hocam bu forumda mesai ye gelen tek vatandaş ben miyim, pazartesi sabah kahvaltısı bana biraz hakaret oldu burada yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 hocam bu forumda mesai ye gelen tek vatandaş ben miyim, pazartesi sabah kahvaltısı bana biraz hakaret oldu burada yahu Ben de gelemem nasıl olacak şimdi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap