Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 3 ü birada nescafe içmedinmi sen........... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 2 Nescafe 1 şeker (Şeker benim) yaptımda nescafeleri birbirine karıştırtmadım 2 sine de şeker olarak ben aynı anda müdahale etttim,hatta bir keresinde 3 nescafeyi birden tatlandırmıştım...Ehehehehüeee.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 2 Nescafe 1 şeker (Şeker benim) yaptımda nescafeleri birbirine karıştırtmadım 2 sine de şeker olarak ben aynı anda müdahale etttim,hatta bir keresinde 3 nescafeyi birden tatlandırmıştım...Ehehehehüeee.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 dişleri ondanmı döktün asit yağmuru yüzünden..ha racko.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 dişleri ondanmı döktün asit yağmuru yüzünden..ha racko.... Sorma sorma....Ama severim o tadı ben,hiçbir barda o içkiden bulamazsın,heleki birde sonrasında verdiği zevk muhteşem olur...Arada o içkiye çikolata ya da bal katanlarda oluyor....O zaman asla vazgeçilemiyor..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 rocker......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=eH5wJpSBMjY&feature=related Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Bugun hata ettik spor gelerek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 oglandan ögrendim bunları sana satayım dedim. bende..kuşadası fatihi döndüde...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 oglandan ögrendim bunları sana satayım dedim. bende..kuşadası fatihi döndüde...... Hihihiii..Kuşadası da Ankaranın bir ilçesi canııım,senin oğlan yalan söylememiş ankaraya gdiyorum diye..Ehehehehhüeee.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 ohooooooo sen uyuyon kardeşim adam bilim sempozyumundaydı 4 gündür pine bay otelde.....sen ben lapdöt oturalım adam geziyor altında focus.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap