Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 High Energy ... Çok uzun zaman oldu dinlemeyeli, kornalarla hala ritmi tutturulur trafikte kutlamalarda vs koyarken kesin tolga çıkartır bunu diye aklımdan geçirmiştim inan.....bir robot şarkısı da benden olsun..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Abicim teşekkür ederim. Forumda hangimizin ne tarzdan hoşlandığını çözmüşsün iyice Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Dün akşam izlediğim dizide duydum çok hoşuma gitti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Dün akşam izlediğim dizide duydum çok hoşuma gitti. Gardaşıma bak ya.. Dün ben de duyunca duygulanmıştım iyi ki hatırlattın.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Öyle uzak ki yerim uzakları aşıyor, Bütün özlediklerim benden ayrı yaşıyor. Ya herşeyim ya hiçim sorma dünyam ne biçim Bir kördüğüm ki içim çözdükçe dolaşıyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Gardaşıma bak ya.. Dün ben de duyunca duygulanmıştım iyi ki hatırlattın.. Aynen bende duyunca öyle olmuştum gardaşım. Sabahda kardeşim msnden linkini göndermiş hemen sağolsun. Abi akşamki dinlediğimiz müzik diye. Ama söz ve yorum müthiş uyumlu dün gün boyu dinledim nerdeyse sıkılmadan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=f5qyagN2oXg&feature=related 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 koyarken kesin tolga çıkartır bunu diye aklımdan geçirmiştim inan.....bir robot şarkısı da benden olsun..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 syeretmeyen çok şey kacırır...............rocker kardeşim için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=i_OkeAPhjiQ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=i_OkeAPhjiQ Vay Vay Vay Vay....Ka..eee.şey Ka-lite-ye bak .... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap