Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Kulaklık müzikler için daha güzel oluyor.En azından bence öyle Hissediyorum herşeyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Yeni speakerlarım kulaklıktan bazı detaylarda daha iyi, ilk kez kulaklığa tercih ediyorum zaten.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 evet ama sorround speakerlerde 5.1 de etrafı sarıyor sende ortadsın ozman ev konser salonuna dönüyor elbette....ama pcde...2.1 yeterli bence... http://www.youtube.com/watch?v=SFwBF0aee40 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Bende Sony 6.1 var hiç kullanamadım desem yeridir; hanım "heryerde hoparlör istemem" dedi olay bitti. Ama müzik dinlerken açıkcası pek keyif de vermedi; sistem filmlerde harikalar yaratıyor ama müzik dinlerken öyle çok tınır tınır detay alamıyorum, zaten hoparlörleri ne kadar kaliteli olabilir ki.. Dediğim masaüstü 1.1 hoparlörlerimin sürücüleri çok kaliteli ve bu yüzden en ince detayları bile kusursuz veriyor, o yüzden yüzlerce wattlık sistemlerden daha keyifli benim için.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 haklısın uydu hoparlölere evde kıyamet kopyuyor ev değiştirmek dedimi içim cız ediyor cünkü sistemi sök tek tek kabloları yeniden bağla...ama su 3d ledi alırsam kolay cünkü hemen altına 5.1 veren iki hoparlörden olusan güzel bir ses sistemi var hemde blurayi birleşik...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Şu sound bar lar gibi yani, tek ya da iki hoparlör surround etkisi yapıyor. Teknoloji nelere kadir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 anısına...saygıyla anıyoruz........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=I0GTpcqTzgs Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap