Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 ısırtma gece gece kendini şimdi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 şüphelerim doğru yönde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 olum akşam kuyrugunu pısıp kactın yetmedi ustan bi kamyon fırca kaydı yetmedi....şimdi hala kaşınıyon...nediyim...ben sana... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=UqLC41hMP-Y&feature=related 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2011 Tevfik abim seviyor olabilir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2011 sevmemmi...en son kaybedenler kulübünden sonra hatırlanıp yol cd sine yüklendi efendim...sicin de seciminize saglık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2011 Aslında bir klip daha yükleyecektim bulamadım; "sarı sarı liralar, ellerinde kınalar kızlar gelin olunca" diye bir parça vardı, "sarı sarı liralar" nakaratını ani bir şekilde söylerdi hani tikli birine deseler "ansss!...." diye tepki verecek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 sametin koyudgu videodaki şarkı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Moderin, özledim tenini Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 bu gecenin parçası......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap