Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2011 Son dinlediğimde pil canavarı Walkman imin pili bitmişti, aklıma öyle yer ettiğinden bugün, yaklaşık 26 sene sonra dinlediğimde hala 1. dakikada ses yavaşlayacakmış gibime geliyor. Bilinçaltının sihri.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2011 Sammuuraayyy Samuurayyyy Bunlar nasıl bişey ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Kule Soygunu'na gitsek mi bugün vizyona girdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 fena bir filme benzemiyor...fragmanından ama immortals geldiyse mutlaka 3 boyutlu seyredilmeli derim 300 spartanın yönetmeninden... tentenin maceraları cocuklugumuzun vazgeçilmez kahramanı bence animanyon teknolojisinin son ürünü...3d gidilebilir..cünkü steven amca var olayın mutfagında... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 in time...akşam seyredildi...gelecek yüzyılda insanlar yaşam süresini gösteren kolundaki bir barkodla doguyurlar..kahve içeceksin ömründen 2 dakika veriyorsun...sana verilen süre 25 yıl...ve otobüse biniyorsun 2 dakika...araba alıcaksın spor 50 yıl..falan..konu ilginç sonrası film çöküyor...yinede bilimkurgu türüne farklı bir yaklaşım zaman zaman geçmişteki logans run (loganın kaçısı) filminin izinden gidiyor..ama...biraz kas yapmış justini oyuncu olarak göremiyorum...tırt yani.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 3 boyut yok ama.... tentende var.. Ben kule'ye gideyim akşam.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 in time...akşam seyredildi...gelecek yüzyılda insanlar yaşam süresini gösteren kolundaki bir barkodla doguyurlar..kahve içeceksin ömründen 2 dakika veriyorsun...sana verilen süre 25 yıl...ve otobüse biniyorsun 2 dakika...araba alıcaksın spor 50 yıl..falan..konu ilginç sonrası film çöküyor...yinede bilimkurgu türüne farklı bir yaklaşım zaman zaman geçmişteki logans run (loganın kaçısı) filminin izinden gidiyor..ama...biraz kas yapmış justini oyuncu olarak göremiyorum...tırt yani.. kaliteli görüntü var mı cinema mı bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 cinema çekimi izlenildi zaten cok görsel efekt yok...filmin en sacma yönü ise şu mesela yaşam süren kolunda şu şekilde....bilegin üstünde 0025:11:56:05 ok...tamamda mesela benimki daha fazla veya daha az hemen bileklerimizi yapıştırıyoruz aktarma yapıyoruz alıp veriyoruz zamanımızdan...ok burası da iyi...ama mesela ben seni yolda yakalıyorum ulan gel bakayım ben belayım deyip koluna dayayıp zamanını alıp seni ödlürebiliyorum...peki bu kadar kolay olurmu hiç herkesin birzaman şifresi kodu olmalı ki alıp verebilsin...post it makinaları kalkmış..yerine alet öyle ödüyorsun ömründen falan..fikir iyi..filmdeki hatunlar güzel...bu kod olmaması saçma.. tenten afm de imax 3d film o yüzden mutlaka orda seyredilmeli...diyorum....immortal girmemiş henüz...ben stilleri biliyoruz..komedi filmlerinden ama orta puan almış çok iyi degildir mutlaka vaki geçirmek içindir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 bana ne soruyon olum hem...dünkü bankadaki emekli ihtiyara sorsaydın ya...alla alla........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 bana ne soruyon olum hem...dünkü bankadaki emekli ihtiyara sorsaydın ya...alla alla........ Ordan kurtulduğuma inanamıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Kiss kiss Etkinlik Adı: Kule Soygunu / Tower Heist-ORJ Etkinlik Tarihi: 4 Kasım 2011 Cuma Etkinlik Seansı: 16:20 Salon: SALON 6 Koltuklar: F-10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 iyi seyirler...cine seyirler..git bakalım güzel iş kotarmışlarmı...(ulen senkim...iyi iş çıkmışmı demiyorda kotarmışlarmı...ulen kotarsa nolur kotarmasa nolur...hayretbişi ya...entellektüel görüneceğim diyen şu tiplere cok gıcık kapıyom... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap