Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Nasıl oldunuz efendim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Nasıl oldunuz yokluğunuz hemen hissedildi sir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 yaşıyorum......bugün işe gitmedim..sanrım iyileşiyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 sagol kardeşim vala doktoruma gittim bugün oda hasta olmuş kocası bakıyor iyimi..herkesi çarpıyor...sende uyarmısın ama geç kaldık..mondeo sorayımm bende sana alacaksan eger fiyat almamı istermisin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Allah iyiliğini versin abicim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 amin.........hepimizin........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yok ya. Hasta masta değil bence oyun yapıyor bize Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 olum en son sen konuşmadınmı benimle delü...sesim nasıldı...off temel gibi ölcem ölcem diyormuş herkes hadi len...sallıyorlarmış ..adam ölmüş bigün mezar taşına yazdırmış gödünüzmü ölcem diyordum bakın öldü mdiye...anca ozaman inanır bu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Aynen oyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 hastayken bir tek beni hatırlayıp hatrımı soran kankam sevgili dostum rocker için diğerleri iyi gün dostuymuş ya.........anladık napalım hayat.... http://www.youtube.com/watch?v=DcC2NHzPfqk Dostum şu anda işyerindeyim göremiyorum videoyu,akşam bakarım ama çok teşekkür ederim şimdiden...En kısa zamanda iyileş gelde şenlik ateşini yakalım yeniden.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=wapYxkV3TDo&feature=related Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap