Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 İstanbul'u anlatan en güzel şarkı bence. :kıhkıh: Askerlik öncesi uzun-kısa sınav sonucunu beklerken, açıklanmadan bir gün önce radyoda sık sık bu şarkı çalıyordu. Hatta arabadaki arkadaşlarada olurda İstanbul çıkarsa daha sık dinlerim bu parçayı demiştim. Ve ertesi gün İstanbul açıklanmıştı hoş bir tesadüf olarak. O açıdan bu şarkı benim için daha bir anlamlıdır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 bende kısa dönem balıkesir ordudonatımda iken bu şarkı ile gitmiştim o şimdi askerin.......sonra trt de katıldığım bir yarışmada erhan konuktan bir kol saati kazanmıştım bu grubu ve parçayı sormuştu..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Seninkide güzel bir tesadüf olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 İstanbul'u anlatan en güzel şarkı bence. :kıhkıh: Askerlik öncesi uzun-kısa sınav sonucunu beklerken, açıklanmadan bir gün önce radyoda sık sık bu şarkı çalıyordu. Hatta arabadaki arkadaşlarada olurda İstanbul çıkarsa daha sık dinlerim bu parçayı demiştim. Ve ertesi gün İstanbul açıklanmıştı hoş bir tesadüf olarak. O açıdan bu şarkı benim için daha bir anlamlıdır. çok severim ama bunu bende..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 çok severim ama bunu bende..... Sevmemek ne mümkün bunu değilmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=43j4xJpaZ0k Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=43j4xJpaZ0k Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Kardeşi senin işin gücün yok mu,git teftiş et bir yerleri,ne bu yaaa ,video süreklii...Hayır limitde yok ,galiba devletin internetinden beleş beleş indirip sonrada buraya yüklüyor...Beleşçi müfettiş nolcek... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xJzA-7SlDyU Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap