Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Gerçi göremeyince de pek hoş olmayi, "bre nerde bu hoşafın yağı" demiş paşa... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 The TUNNEL izlendi paşam Gerçek miymiş harbiden yaw Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Tamamını izlemedim ki cigerim.. Başlangıcında öyle yazıyordu sanki ama sanmıyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Bu arada Mad abime tekrar teşekkür ediyorum. Son bir haftadır daha da fazla Blank & Jones dinliyorum . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Tamamını izlemedim ki cigerim.. Başlangıcında öyle yazıyordu sanki ama sanmıyorum.. Ben izledim ama Olabilir belki ama canavar senaryol olabilir sadece gerçi onunda tam resmi yok..Film net üzerinden verilmiş ayrıca..gerçek olabiler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Entevesan... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Entevesan... İlginçdi...Normalde böyle röpörtajlı film pek sevmezdim ama izledim kızın etkiside olmuş olabilir belki ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Bu arada Mad abime tekrar teşekkür ediyorum. Son bir haftadır daha da fazla Blank & Jones dinliyorum . teşekkür ederim ama hurts dinlemeni tavsiye ediyorum şimdi de.....sitede var ama mutlaka dinle...2000liyılların depeche mode ilan edildi ve şarkıları hakikaten cok güzel...happines adlı albümünü şiddetle tavsiye ediyorum..... john carpenterin the ward koğuş galiba geldi izlenebilir.....tavsiye....... yok dayanamadım sana mail yoluyla hurtsun en begendiklerimi gönderiyorum...lütfen dinle...misin yok...direkt emir kipi..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Güzelmiş müdür abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 garfiye vasiyetim bu adamların konserine ölmeden götürmesi....canlı ne seyredelir bunlar........ müdür naptınnnn...racko toz oldu..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 garfiye vasiyetim bu adamların konserine ölmeden götürmesi....canlı ne seyredelir bunlar........ müdür naptınnnn...racko toz oldu..... No information Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yhfpnJCXvZA&feature=related Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap