Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 bugünde akşam oldu yarın xmene gidilecek....................herkese iyi geceler..............ögleden sonra arazi olunacak..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 bugünde akşam oldu yarın xmene gidilecek....herkese iyi geceler....ögleden sonra arazi olunacak..... Tipik izmir Bir yerden sonra sıkıcı hayat ! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 sen öyle san......fiesta zamanı artık........sıcaklar geldi......hala seyahat yok........hala izmirde yürüyen aksamlı bir focus görülemedi kaptanın seyfi defteri..seyfimi yatsam iyi olucak ben........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Amann focus görsen nolcak sanki ii gecler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 teşekkür ederim ama hurts dinlemeni tavsiye ediyorum şimdi de.....sitede var ama mutlaka dinle...2000liyılların depeche mode ilan edildi ve şarkıları hakikaten cok güzel...happines adlı albümünü şiddetle tavsiye ediyorum..... john carpenterin the ward koğuş galiba geldi izlenebilir.....tavsiye....... yok dayanamadım sana mail yoluyla hurtsun en begendiklerimi gönderiyorum...lütfen dinle...misin yok...direkt emir kipi..... Abi emrin başım üstüne, mailleri gördüm ama oğlanın yatmasını bekliyorum şu an tepemde tek parmak yazıyorum deminden beri.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 böyle bişile kim uyanmak istemezki................. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 böyle bişile kim uyanmak istemezki................. Hastasıyım şu Rihannanın yaa....Nasıl güzel bişeydir bu hatun böyle abi...Kanka şu video bulma olayında senin üstüne adam tanımıyorum valla...Çok sağol,gözümüz gönlümüz açılıyo be.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 eyvallah kardeşim benim de öle.......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 rocker kardeşimiz için....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Cennette de acaba bu Rihanna gibi huriler olacakmı ki? Ben hurileri hep sarışın hayal ederim,ama rihanna gibileri de varsa yarından itibaren hemen 5 vakit namaza ve ramazanda full oruca başlıcam abi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 hımmmmmmm fıkra vakti ozaman..... bir adam hocaya gider ve sorar...... hocam ben herzaman 5 vakit namazımı kıldım..orucumu tuttum..zekatımı verdim..hacca gittim...benim sonum cennet olurmu.... hoca....derki eger dediklerini yaptıysan elbette cennet seni karşılayacaktır... peki cennette neeler var der adam.. hoca derki kevser şarapları ve dünya güzeli HURİLER..............karşılayacak seni.............. peki der adam...hoşuna gider bu söz... ya hocam benim eşimde benim gibi namazında niyaznda oda cenneti hakedermi.. hoca der...elbette oda cenneti hakeder..... peki der adam... onu cennette ne karşılayacak...... onuda dünyada görülmemiş meyveler ve NURİLER.........KARŞILAYACAK...... adam bu son söze içerler........oradan ayrılır.......eve gelir bide ne görsün....... eşi namaz kılmakta....ve egilmiş rukü vaziyetinde....... gider bir tekme çakar....... ULAN KARI ÖBÜR DÜNYADA OROSPULUGAMI HAZIRLANIYON....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Bayıldım var ya...Süpper bir fıkra yaaa.... Bunu her yerde anlatıcam Kanka...Bu o kadar harika anlatıyorki aslında olayı....Hhahahahahahahaaaaaaaaaa......Çok yaşa kanka..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 kanka...room in rome...diye bi film izliyom iki hatun var cıplak tüm film boyunca amanınnnnnnnn amanınnnnnnnn sus sus caktırmadan izliyom...... http://www.youtube.com/watch?v=4R1h5t4E4fg Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 kanka...room in rome...diye bi film izliyom iki hatun var cıplak tüm film boyunca amanınnnnnnnn amanınnnnnnnn sus sus caktırmadan izliyom...... http://www.youtube.com/watch?v=4R1h5t4E4fg Ben sevmiyom lezbo muhabbetini kanka,sapık şeylerden hoşlanmam pek... Erkek zanneden kadına erkek bulmak lazım zaten...Ehehehee.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap