M.Emre Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2015 Arkadaşlar merhaba, 2004 focus aracım 122 binde, triger değişimi yapılıp yapılmadığını bilmiyorum öğrenme şansım yok.triger değişimi ne kadar tutar.triger seti ne kadardır hangi marka olmalı.yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 @ER-OL Otomotiv, buraya da alalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Arkadaşlar merhaba, 2004 focus aracım 122 binde, triger değişimi yapılıp yapılmadığını bilmiyorum öğrenme şansım yok.triger değişimi ne kadar tutar.triger seti ne kadardır hangi marka olmalı.yardımcı olursanız sevinirim. Aracınız focus 1 mi focus 2 mi motor seçeneği nedir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Focus 1 , 1.6 benzinli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 M.Emre Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Focus 1 , 1.6 benzinli teşekkür ederim bilgileri vermişsiniz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2015 Arkadaşlar merhaba, 2004 focus aracım 122 binde, triger değişimi yapılıp yapılmadığını bilmiyorum öğrenme şansım yok.triger değişimi ne kadar tutar.triger seti ne kadardır hangi marka olmalı.yardımcı olursanız sevinirim. Trigeri genel olarak 90 binde değiştirilmesi servis tarafından önerilir. Ford kutulu ürünün içindende dayco marka kayış çıkar bizde o ürünü satıyoruz kdv dahil 90 tl fiyatı var. Bakım malzemesininde değişmesi önerilir. Ayrıca devirdaiminde bir ıslanma durumu varsa hazır açılmışken onuda ustanın talebi doğrultusunda değiştirebilirsiniz. Devirdaimin ortalama fiyatıda 70 Tl civarındadır. Triger işçiliğininde ortalama 150-200 tl arasında fiyatı vardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 M.Emre Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Trigeri genel olarak 90 binde değiştirilmesi servis tarafından önerilir. Ford kutulu ürünün içindende dayco marka kayış çıkar bizde o ürünü satıyoruz kdv dahil 90 tl fiyatı var. Bakım malzemesininde değişmesi önerilir. Ayrıca devirdaiminde bir ıslanma durumu varsa hazır açılmışken onuda ustanın talebi doğrultusunda değiştirebilirsiniz. Devirdaimin ortalama fiyatıda 70 Tl civarındadır. Triger işçiliğininde ortalama 150-200 tl arasında fiyatı vardır. teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Trigeri genel olarak 90 binde değiştirilmesi servis tarafından önerilir. Ford kutulu ürünün içindende dayco marka kayış çıkar bizde o ürünü satıyoruz kdv dahil 90 tl fiyatı var. Bakım malzemesininde değişmesi önerilir. Ayrıca devirdaiminde bir ıslanma durumu varsa hazır açılmışken onuda ustanın talebi doğrultusunda değiştirebilirsiniz. Devirdaimin ortalama fiyatıda 70 Tl civarındadır. Triger işçiliğininde ortalama 150-200 tl arasında fiyatı vardır. Bu kadar ucuzmu Triger seti değişimi..Benim Getz için 600 tl gibi tutar çıkardılardı.Fiyat çok makul bence.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 Bu kadar ucuzmu Triger seti değişimi..Benim Getz için 600 tl gibi tutar çıkardılardı.Fiyat çok makul bence.. Bizdede bakım Malzemesi + işçilik ile o fiyatlara çıkıyor zaten ortalama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 Bizdede bakım Malzemesi + işçilik ile o fiyatlara çıkıyor zaten ortalama Getz küçük ve elektroniği olmayan bir araba..bakım+triger seti 900 tl idi sadece triger 600 dü..Sonradan öğrendim benim araçta tirger bile yokmuş.zincirliymiş..belkide boş yere seti değişeceklerdi..Çünki zincir seti 200.000 lerde değişiyormuş benim araç 90.000 idi..Geçti gitti çok şükür.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Trigeri genel olarak 90 binde değiştirilmesi servis tarafından önerilir. Ford kutulu ürünün içindende dayco marka kayış çıkar bizde o ürünü satıyoruz kdv dahil 90 tl fiyatı var. Bakım malzemesininde değişmesi önerilir. Ayrıca devirdaiminde bir ıslanma durumu varsa hazır açılmışken onuda ustanın talebi doğrultusunda değiştirebilirsiniz. Devirdaimin ortalama fiyatıda 70 Tl civarındadır. Triger işçiliğininde ortalama 150-200 tl arasında fiyatı vardır. focus 2012 1.6 125ps benzinli aracın triger fiyatı nedir fiyat bilgisi alablir miyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 focus 2012 1.6 125ps benzinli aracın triger fiyatı nedir fiyat bilgisi alablir miyim? Orjinal olarak 160 tl fiyatı var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 Orjinal olarak 160 tl fiyatı var. dayco marka mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 dayco marka mı? Orjinal Ford kutulu üründür. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 S. Soylu Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2015 (düzenlendi) Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim, yeni konu açmak istemediğim için buraya yazıyorum mazur görün. Ford focus 2010 otomatik hb (benzin+lpg) aracım var şu anda 115 binde alalı 8 ay oldu 98 binde almıştım. Periyodik bakımları hep servisinde yaptırılmış ben alana kadar fakat trigeri hiç değişmemiş, ağır bakımları yapılmamış. Yetkili servise sorduğumda 135binde değişeceğini söylediler fakat ben tedirginim biraz. bu konuda bilgisi olanınız var mı? Kasım 2, 2015 S. Soylu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 S. Soylu Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2016 cevap verebilecek kimse yok mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
M.Emre
Arkadaşlar merhaba, 2004 focus aracım 122 binde, triger değişimi yapılıp yapılmadığını bilmiyorum öğrenme şansım yok.triger değişimi ne kadar tutar.triger seti ne kadardır hangi marka olmalı.yardımcı olursanız sevinirim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 17 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap