Nurullah Mayuk Oluşturma zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 27, 2015 Merhabalar , aranıza yeni katıldım . Bu forumun varlığını fordclubdan duydum Uzun suredir oradaki insanlarla beraberiz çok hoş bi ortam , umarım burasıda öyledir . Adim Nurullah , simdiden herkezle tanistigima memnun oldum . Ürün budur , montaj yaptığımız bi arabadan resim atayim ilk . Ürünün kalibi sadece bende var dicek kadar az , bu yüzden başka yerde bulmanız biraz zordur .. Amacım bu tip forumlarda arabalarına aşık insanlara yardim etmek . Montajı çok kolay , ister İst da iseniz ben yaparım , değilseniz kendinizin bile yapabileceği kadar Bu arada kendi yaptığım ve kullandığım araçlardan Ford ailesinden biri olan ka için googleye 34TE6253 yazmanız yeterli , fordclubtaki konusu çıkar .. Hayırlı günler Komple body kit yaptık , on tampon eki arka tampon eki marspieller ve spoiler .. Bu arada elimizde rs on ve arka tampon mevcut , kalıplar başka kimsede yok .. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Spor paket eki değil mi bu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nurullah Mayuk Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 %90 benziyor , ama aynisi değil .. Spor paket eki değil mi bu? %90 benziyor , ama aynisi değil .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Tanışmak için tanışma bölümüne bekler, sorularınızın yanıtlarını forumda gezerek alabilirsiniz. Buraya üye olan zaman ayıran herkes yardım amaçlı olmalı zaten, teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nurullah Mayuk Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 İlan başlığı Yardımları için yakup abiye teşekkürler , kolay gelsin herkeze . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2015 Arka tampon ekinin fiyatı nedir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nurullah Mayuk Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 300 lira boya montaj dahil , ama tadilat gerektirdiği için dükkâna gelinmesi gerek .. Yani on tampon eki gibi değil , başka bi arabadan uyarlama .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 300 lira boya montaj dahil , ama tadilat gerektirdiği için dükkâna gelinmesi gerek .. Yani on tampon eki gibi değil , başka bi arabadan uyarlama .. Adresinizi yazabilir misiniz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nurullah Mayuk Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 İstanbul Gaziosmanpaşa meydandayim , gelmeden önce haberlesirsek problem olmaz Adresinizi yazabilir misiniz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap