Sabri Özer Oluşturma zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 27, 2015 Soru basit ne renk görüyorsunuz ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Soru basit ne renk görüyorsunuz ? Demin cüneyt özdemir aćıkladi ama yetisemedim neymis Ben mavi siyah gördüm Evdekiler bakır beyaz dedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Ben; sarı ve beyazcıyım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Ben sabahtan beri bakiyorum morumsu mavi ve siyah. Galiba göz yorgunluğu yaşayanlar beyaz altin görüyorlarmis Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Horoz Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Açık mavi bej kahve Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Yaw ne işlere sokuyorsunuz [emoji1][emoji1][emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Sarı kırmızı [emoji2][emoji2][emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Beyaz-Altın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Astigmat var, göz yorgunluğu var, körlük var... Yaşlandık artık yahu. Ben altın sarısı ve beyaz görüyorum. Başka renk görenler göz doktoruna gitsinler bence... Hem ancak çok zeki olanlar bu elbisenin gerçek rengini görebilir; o da tabii ki altın sarı ve beyaz ! 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Tekrar ve tekrar bakiyorm morumsu mavi üzerine siyah çizgili Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Sabri, Kral Çıplak, Kral Çıplak... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Şahin Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Bana sabah arkadaş whatsapp dan yolladığında mavili filan birşeyler görmüştüm şimdi bakır ve beyaz ilginç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Göz yorgunluğu olanlar bakir beyaz görüyormuş simdi oyun oynuyorum ps4de televizyonun yakinindayim ekran parlakliginida arttirdim kendi deneyimi kendim yapicam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Yavrum hastalık olan göz yorgunluğu olmasın o [emoji1] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Yakup, bu Sabri zaten sabahtan beri gözünü yormuş baka baka, yine de mavi görüyormuş. Dur elleme, gözünü kör etsin bakalım hala mavi görecek mi? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap