Alaattin Taşdemir Oluşturma zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 27, 2015 Arkadaşlar aracım 2003 focus ben aracıma double din yaptırmak istiyorum ama kimi usta sığar kimi sığımaz diyor aranızda yapanı varmı yada bilen lütfen yardımcıbolun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 normalde sığmıyor ama biraz çalışma(kesme biçme) ile sığdırmak mümkün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alaattin Taşdemir Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 :(Orjinalini bozmak istemiyorum ya 6,2 olurmu acaba küçük plsunda yanları doldururuz sorun dğil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Herkese merhaba, Ben de yeni aldığım 2005 Focus I HB aracım için double din arıyorum. Hatta olmuşken navigasyonlu bluetoothlu kaliteli birşey olmasını istiyorum. Kırıkkale'de bir yerden işçilik dahil 850 TL'ye Kamosonic ND 7620 cihazı için fiyat aldım. Ama ben Kamosonic markasından çok emin olmadığım için sizlerin de fikirlerine başvurmak istedim. Yakın zamanlarda özellikle Ankara'da benzer bir cihaz taktıran oldu mu? Önerdiğiniz marka ve satış/montaj yapan yer var mı? Herkese kazasız belasız günler dilerim, saygılar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Sineklidir Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 arkadaşlar iyi günler. ya bende 2002 focus comfort var ve ben kendi cd changeri ni değiştirip multimedia yapmak istiyorum fakat ardahanda yaşadığım için buralarda pek araştırma imkanım olmuyor.herhangi bir tavsiyeniz var mı acaba? double din veya 1.8 din gibi bilgiler var fakat benim bir bilgim yok.bu konuda yardımcı olabilirmisiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Özbaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2015 Arkadaşlar roadstar 9110 , 6.2 inç lık double uyuyor 2005 collection taktım ben biraz kesmek lazım çerçeve içini , kenarları bos kalıyor çerçeveyi kesip uydurduk gayette guzel oldu gorenler beğeniyor herseyden önce ben beğendim tavsiye ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap