Alaattin Taşdemir Oluşturma zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 27, 2015 Yakışmışmı yorum alabilirmiyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 ben beğenmedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alaattin Taşdemir Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Saygı duyarım hocam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 benimde hoşuma gitmedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Yetişkin Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Apaçi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Gençlik, Servet'in dediği gibi, "Madem soruyorsun, o halde kötü cevaplara da hazır olmalısın." Bence bu iş olmamış. Tam da Fuat'ın dediği gibi "apaçi" olmuş. Yok yok... Beğenmedim. Kızlar da beğenmezler ve ciks diyebilirler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aziz Akın Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Beğenmedim hocam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Arabayı kaplasaydınız bir ihtimal ama bu pek olmamış. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Bunlar sürekli böyle görünmüyordur diye tahmin ediyorum. Bazen orjinal gibi, bazen de böyle yeşilli, kırmızılı vs görünüyor ışığa göre. Bence kötü değil, ama görsellik açısından işe de yaramaz. Sadece yaptırıp, sıkılınca atılacak bir uygulama. Keyfini çıkart. Sıkılınca sökersin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alaattin Taşdemir Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Renk sürekli bu şekil değil sürekli bakı açısıma görerenk değiştiriyor apaçilik bir durum yok keyifler renkler tartışılmaz sizede söylenmesini istemediğiniz şeyleri başkasına yansıtmazsanız sevinirim ben fikrinizi sordum apaçimi yada kızların ilgisini çekermidiye sormadım sizce nasıl olmuş dedim hoşunuza gitmediyse beğenmedim deyin saygı duyarım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Apaçi gibi kelimeler hoş olmamış yapmayın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Araçla uğraşmak keyif işidir, trafik ( yasa ve diyer trafiği paylaşanlar) açısından bir sıkıntı yok ise gönlünce tadını çıkarmalı, yaptığınız bana da pek hitap etmiyor , ama dediğim gibi keyif sizin eline emeğine sağlık.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap