salih D. Oluşturma zamanı: Mart 4, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 4, 2015 Bu ay içinde focus 1,6 dizel style almayı düşünüyorum fakat aklımı kurcalayan bir soru var acaba 1.5 dizelin gelmesini beklemeli miyim.. 1.6 dizel alırsam pişman olur muyum yoksa fazla bişi farketmezmi. şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Profil fotodaki siz misiniz Bknz kurallar. Fotonuzu kaldırdım gereksiz mesajları sildim, sorunuza gelelim. 1 ay sonra 1.5 tdci Powershift geliyor eğer otomatik düşünceniz varsa bunu bekleyin ama ille de bana araba lazım derseniz manuel olarak 1.5 tdci manuel için 1 yıl beklemeniz lazım 2016 model olarak gelecek çünkü. Aracın motor yalıtım seviyesi iyi, 1.6 dizelde sizi tatmin eder. İlerde emisyona göre vergi alırsa devletimiz 1 kademe fazla vereceksiniz o kadar. Teknik kıyas burada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 bizde manuel 1.5 i bekliycektik ki 2016 yılında geliceğini duyunca 2015 i bile beklemedik 2014 model mca aldık.şuanki motorda yabana atılcak cinsten değil benim fikrimce.tabi karar sizin zamanım var diyorsanız yeni yenidir 1.5 i bekleyin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
salih D. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 tamam teşekkürler yorumlarınız için, otamatik almayı düşünmüyorum.1.5 tdcı nin de manuel olarak 2016 da gelecegini bilmiyordum. kafamdaki sorular çözüldü 1.6tdci alırım bu durumda.. son olarakta sıfır araç alırken nelere dikkat etmeliyim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 son olarakta sıfır araç alırken nelere dikkat etmeliyim.. bu konuda tek sorunuz bu kaldıysa o zaman aşağıdaki linkten devam edebilirsiniz: Not: (bknz: aramaya inanmak) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 keşke titanium alsaymışım dememek için titanium alın derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 nelere dikkat etmeliyim.. Arama butonunu kullanmaya. Biraz siteyi gezin,aklınızdakilere cevap bulamazsanız konusunu açarsınız. Daha mantıklı ve derli toplu olur. Hayırlı olsun şimdiden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 e6'yı beklemeye gerek yok, fiyat/fayda adına aklınıza, kesenize yatan kuZu'yu alın gitsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
salih D. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 keşke titanium alsaymışım dememek için titanium alın derim. o da aklımda ama style için bile biraz kastım bütçe olarak belki titanium içinde zorlarım biraz .teşekkürler. bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler. bu arada siteyi vakit buldukça inceliyorum arama yapmak aklıma gelmedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
salih D. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Arkadaşlar dün itibariyle focus 1,6 dizel style aracı aldım beyaz düşünmeme ragmen kalmadıgı için( birde beyazdan daha güzel falan dedi satış temsilcisi) aytozogri aldım inş güzel renktir.Ay sonuna teslim edecekler araç gelince ilgili bölüme konu açarım yardımı olan arkadaşlara teşekkür ettim.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Hayırlı olsun benim focus 2 m aytozu gri idi ve harika bir renk beyazdan bög geldi(ocak ayında aldığım sıfır aracımda malesef beyaz gelen araçların %80 olduğu söylendi).metalik rengin tek dezavantajı mini onarımı pek olmuyor.parçanın geneline vernik atılıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
salih D. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Hayırlı olsun benim focus 2 m aytozu gri idi ve harika bir renk beyazdan bög geldi(ocak ayında aldığım sıfır aracımda malesef beyaz gelen araçların %80 olduğu söylendi).metalik rengin tek dezavantajı mini onarımı pek olmuyor.parçanın geneline vernik atılıyor. Teşekkürler yolda gördüm beyaza göre biriz daha canlı duruyor aslında sevdiğim bir renk bence gri daha iyi gibi oldu hayırlısı diyelim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 (düzenlendi) Hayırlı olsun benim focus 2 m aytozu gri idi ve harika bir renk beyazdan bög geldi(ocak ayında aldığım sıfır aracımda malesef beyaz gelen araçların %80 olduğu söylendi).metalik rengin tek dezavantajı mini onarımı pek olmuyor.parçanın geneline vernik atılıyor. Bu vernik olayını tam bilen var mi. Boyalımı gözüküyor araç vernik atılınca Mart 20, 2015 volkan onder tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 (düzenlendi) Boşalımı gözüküyor araç vernik atılınca Volkan, ne demek istedin? Benim aracım aytozu gri,belki soruyu anlarsam yardımcı olabilirim. Mart 19, 2015 A.Coşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Ersin Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Volkan, ne demek istedin? Benim aracım aytozu gri,belki soruyu anlarsam yardımcı olabilirim. Coşar abi vernik atılan yer satarken boyacılar tarafından boyanmış muamelesimi görüyor onu soruyor olmalı.Bence boyalı muamelesi görüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap