Hasan K. Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2011 (düzenlendi) Modeline Göre Erkekler * 20 yaşında erkek FIAT gibidir, küçük ama hızlı... *20-30 yaş arasında PORSHE gibidir,Hızlı ve konforlu... *30-40 yaş arasında erkek VOLVO gibidir, Biraz sıkıcı ama teknik olarak mükemmel... *40-50 yaş arasında erkek OPEL gibidir,Yapabileceğinden fazlasını vaad eder. *50-60 yaş arasında erkek eskir bir ford gibidir Harekete geçirmek için karbüratöre biraz alkol koymak gerekir Modeline Göre Kadınlar *15-20 yaş arası kadın AFRİKA gibidir, yarı keşfedilmiş ya bakirdir... *25-35 yaş arası kadın AMERİKA gibidir,tamamı keşfedilmiş ve bilimsel olarak mükemmel.. *35-45 yaş arası kadın HİNDİSTAN ve JAPONYA gibidir.çok ateşli bilge ve güzel... *45-55 yaş arası kadın FRANSA gibidir, Savaştan hasarlı çıkmış ama hala çekici.. *55-60 yaş arası kadın ALMANYA gibidir,Savaşı kaybetmiştir ama hala umutları vardır.. -60-70 yaş arası kadın RUSYA gibidir,Geniş, sakin ama kimsenin gitmediği... *70-.. yaş arası kadın TüRKİYE gibidir..Şanlı bir geçmiş ama gelecek yok... Ekim 28, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 Hmmm...Acıklı biraz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 Trajikomik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 (düzenlendi) Tevfik abi kaç yaşındaydı acaba... 40-50 arası birşey hatırlıyorum.. Ekim 28, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 pis herif....seni...yaşlıyız olum napalım... *40-50 yaş arasında erkek LANCİA gibidir,Sadece prestij ve kalite vaad eder. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 (düzenlendi) pis herif....seni...yaşlıyız olum napalım... *40-50 yaş arasında erkek LANCİA gibidir,Sadece prestij ve kalite vaad eder. konfor ya da performans beklenmemeli yani... Ekim 28, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 Sen lancianın delta intregale modelini duymadın heralde hasanım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 (düzenlendi) ya ogünüm bırak ne anlar...o bu işlerden....hiç tartışmaya bile girilmez.... çünkü kendisi henüz 20 li gruba bile dahil değil...tombalacıyla muhatab olmam.... Ekim 28, 2011 Tevfik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 ikiye tek olmuyo ama haksızlık bu.... :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 kaçıncı çinkodasın hasan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 hahahahahaaha....işte bu ogün farkı...canımın için sana resimler çektim ogünüm klasiklerden....bir bulabilsem kabloyu evde...yayınlacağım oto fuarındaydım...bugün şimdi geldim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 ogün abi senin focusa polis ceza kesecekmiş sen ona bi bakmaya gitsene... Tevfik abi gösterecek bişey olmadıktan sonra daha çok ararsın kabloyu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 olum yorgunum vala bak...5 saat yol...3 saat gezme 8 saattir faalim...sende.. alıcam hırsımı git dersini falan yap...hadi...özlemişim senide ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 hahahahahaaha....işte bu ogün farkı...canımın için sana resimler çektim ogünüm klasiklerden....bir bulabilsem kabloyu evde...yayınlacağım oto fuarındaydım...bugün şimdi geldim.... Bekliyorum abicim amerikanları Ellerine sağlık ogün abi senin focusa polis ceza kesecekmiş sen ona bi bakmaya gitsene... Tevfik abi gösterecek bişey olmadıktan sonra daha çok ararsın kabloyu.. Bırak bu recep ivedik şakalarını hasanım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2011 olum yorgunum vala bak...5 saat yol...3 saat gezme 8 saattir faalim...sende.. alıcam hırsımı git dersini falan yap...hadi...özlemişim senide ... abi pazar deneme, pazartesi yazılı var ama senin için duruyorum burada... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap