Yusuf Çavuş Oluşturma zamanı: Nisan 11, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 11, 2011 Pazar gunü isyerinden arkadaşlarla 5 aile Konya'ya gittik gunü birlik. İnanan inanmayan herkesin gidip görmesi gerekir bence Mevlana' yı. Ozelliklede rehberle gitmek lazım daha anlamlı oluyor. Mevlana müzesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 resimler nerde? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Dün akşam telden atamadım. Bugünde pc ye attım ama ressim.net ten upload edemedim bi türlü. Sanırım bağlantımda bi sorun var. Çünkü bazı sitelerde açılmıyor. En kötü akşama yüklerim inş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 diğer upload siteleri ne işe yarıyor deneyin lütfen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 İlk resimler güzel devamını bekliyoruz photobucket tercihim benim resim uploadda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Sorun ressim.net te değil. Burdaki bağlantıda sorun var. Ama şimdi bi kaç tanesini attım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Yeni resimler; Buda benim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Resimler devam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 ellerine sağlık yakın olsa keşkede bizde gidip canlı canlı görebilsek oraları Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Valla tavsiye ederim herkese. Özelliklede içerdeki sakal-ı şerifi görüp koklamalisiniz müthiş bir kokusu var. İçerde fotograf çektirmiyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Hasançebi Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Tarihi eserlerin yanı sıra düzenli bir şehir olduğunu söylüyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Evet şehir merkezi düzenli baya ama Kayseri kadar değil Heryer dümdüz ova. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Resimler güzel ellerine sağlık Yusuf. *Forumun resim açma hızına da bayıldım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap