Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Bi şey değil Baran ne demek. Evet resim açma hızı süper gerçektende maşallah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Tatil kısmına taşınıştır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Eyvallah sağolasın. Ben konu dışı paylaşımlarda açtıydım ora uygunuma geldiydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Orada zamanla kaybolur abi dimi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Evet haklısın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Gerçekten çok güzel, resimler için Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ALPER Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Fotoğraflar için Teşekkürler Yusuf abi.. Güzel bi gezi olmuş Evet Şehir baya düz,Uçakla Ankara-Antalya ve Ankara-Kıbrıs'a giderken konyanın üstünden geçiyosunuz mecburen,Adeta deniz gibi dümdüz ovalar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Rica ederim arkadaslar. Beğendiğinize sevindim. Gitmeyenlerin gitmesini tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emreakyol Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 güzel resimler paylaşım için teşekkürler. inş. bizede gitmek nasip olur.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2011 Güzel fotolar teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Geçen sene gitmiştim çok güzel içerde fotoğraf çekmek yasak turist gibi gezen görevliler var engellemek için Sakal-ı şerif gerçekten muhteşem tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap