Semih G. Oluşturma zamanı: Mart 10, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 10, 2015 Yakın bir öğretmen arkadaşım için maks. 23bin TL civarında dizel-benzin-lpg kriteri olmayan bir araç arıyoruz. Eski aracı megane 1'di,şimdilerde nispeten daha yeni ve seri bir araç arıyor. -Bütçe maks. 23bin -Dizel-benzin-lpg ayrımı yok -Manuel vites öncelikli -Hemen hemen hergün 50km yapacağı için kronik arıza v.s çıkarmayacak -Gerektiğinde elinden rahatça çıkarabileceği -Hb - sedan ayrımı yok -Senede 3-4 defa Urfa-Eskişehir arası yol yapacağından uzun yolda güvenilir ve yormayan bir araç olursa daha iyi olacaktır. *Birde mümkünse Renault dışında bir marka olsun,az çekmedi ''bir daha almam'' der kendisi Ben Focus 1 yada Astra G önerdim daha çok ama bu fiyata çoğu ölü durumda çıkıyor,sizlerede bir danışmak istedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 ford fusion olabilir mesela 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 (düzenlendi) albea multijet temizini bulursan kolay kolay arıza vermez yakıtı koklar konforu yok sadece taş gibi araba çok kullandım tık demedi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bulutlar-otomotiv-67.binde-1.3-multijet-premio-albea-orjinal-200071099/detay önceki arabamda bu Mart 10, 2015 Adem Kazıl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Az çok bakmışsınızdır zaten ama Polo,Fabia,Fiesta,Corsa,Yaris gibi araçları bulmak mümkün. B sınıfı yetiyorsa; en temiz herhangi birini alacak işte C sınıfına bakınca cidden bu fiyata temiz bulmak ciddi zor iş. Birde bu araca bakmayı unutmayın http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-orjinal-volvo-severlere-202092809/detay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 ford fusion olabilir mesela Yanaşacağını pek sanmıyorum ama bir önereyim bakalım,teşekkürler albea multijet temizini bulursan kolay kolay arıza vermez yakıtı koklar konforu yok sadece taş gibi araba çok kullandım tık demedi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bulutlar-otomotiv-67.binde-1.3-multijet-premio-albea-orjinal-200071099/detay önceki arabamda bu Albea'yı kiralık olarak kullanmıştık vakti zamanında,motor dışında bir artısı ne yazık ki yok. Yinede teşekkürler Az çok bakmışsınızdır zaten ama Polo,Fabia,Fiesta,Corsa,Yaris gibi araçları bulmak mümkün. B sınıfı yetiyorsa; en temiz herhangi birini alacak işte C sınıfına bakınca cidden bu fiyata temiz bulmak ciddi zor iş. Birde bu araca bakmayı unutmayın http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-orjinal-volvo-severlere-202092809/detay Fiesta ve Corsa dışında diğerleriyle pek yıldızı barışmadı. 1-2 fiesta bulduk ama daha canlı gidip bakmadı. Bende önermiştim s40 ama eski ve çok yakacağından endişeli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 C sınıfı arıyorsa temiz bulamaz. Corolla Terra 1.6 düşünülebilir. İhtiyar Avrupa arabaları ben önermem. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan K. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Hyundai Elentra 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 (düzenlendi) 2003-2006arası ford mondeo düşünülebilir bu fiyata alinabilecek en iyi araclardan biri ,clio ya albea ya o parayı vermektense hem donanımlı hem sağlam guvenilir otomobil...Yakup un söylediği volvo da güzel bir tercih olabilir. Mart 10, 2015 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Bende çok bakındım ama bu fiyat aralığında sorun çıkarmayacak modelli diyebileceğimiz C sınıfında elle tutulur araç yok gibi, Fiat linea sanki tarife biraz uygun gibi ama aramak lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Az çok bakmışsınızdır zaten ama Polo,Fabia,Fiesta,Corsa,Yaris gibi araçları bulmak mümkün. B sınıfı yetiyorsa; en temiz herhangi birini alacak işte C sınıfına bakınca cidden bu fiyata temiz bulmak ciddi zor iş. Birde bu araca bakmayı unutmayın http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-orjinal-volvo-severlere-202092809/detay Bu araçta ciddi bir kaza bela yoksa o fiyata gercekten bedava Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Nissan Almera hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 İyi akşamlar semih bey focus almadan önce arabamız nıssan primera idi . 2000 model 2.0 Tdı aracı kesinlikle tavsiye ederim taş gibi 6 sene bindik aldığımızda 239 bindeydi sattığımızda 262 binde hiç bi sorun yaşamadık dizelleri pek tutulmuyor deniliyor ama araba pazarına çıkardığım ilk hafta sattım . Ha o kadar iyiydi de niye sattınız dersenizde babam da focus hastalığı vardı o yüzden sattık araştırın fiyatları da uygun gelecektir ama hoşunuza da gitmez ise diğer bi tavsiyem honda civic ies 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Her ne kadar Renault istemesede ben megan 2 dynamic öneririm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Semih, punto da iyidir.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Valaha ustadım Dizel getz gibisi olmaz.çok atik ve tasarruflu...2.5 yıl bimdim hamdolsun hiç yolda koymadı..parçası ve bakımı pahalı değil..Şehir içi trafiğinin en rahat ve pratik aracı diyebilirim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap