Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Her ne kadar Renault istemesede ben megan 2 dynamic öneririm Megane 1'den sonra tekrar yanaşacağını hiç sanmıyorum,yinede teşekkürler Semih, punto da iyidir.. Aynen abi aklımızda oda,şöyle temiz ve en azından lpg'li bir tane bulabilsek bakacağız ama yok denecek kadar az. Çoğu magandaların eline düşmüş,çok hor kullanılmış. Valaha ustadım Dizel getz gibisi olmaz.çok atik ve tasarruflu...2.5 yıl bimdim hamdolsun hiç yolda koymadı..parçası ve bakımı pahalı değil..Şehir içi trafiğinin en rahat ve pratik aracı diyebilirim. Başka bir arkadaşımda var,sınıfına ve fiyatına göre gayet iyi bir araç. Oda seçenekler arasında lakin marka algısı dediğimiz şey olmasa daha yukarılarda olabilirdi listede Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Megane 1'den sonra tekrar yanaşacağını hiç sanmıyorum,yinede teşekkürler Aynen abi aklımızda oda,şöyle temiz ve en azından lpg'li bir tane bulabilsek bakacağız ama yok denecek kadar az. Çoğu magandaların eline düşmüş,çok hor kullanılmış. Başka bir arkadaşımda var,sınıfına ve fiyatına göre gayet iyi bir araç. Oda seçenekler arasında lakin marka algısı dediğimiz şey olmasa daha yukarılarda olabilirdi listede Kesinlikle O marka algısın yıkmaya değer bir araba..Kullanan bilir..Kullanmayan için marka algısı oluşabilir ..yani masraf çıkartacak araç alabilirsiniz o fiyat aralığında .. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Nacicane bende getz i oneriririm.ici hem ferah hem genis seri ve ekonomik ve modelide yüksek olur.yeni yenidir.üstelik hyundailer de arıza olayıda pek olmaz.ama fantazi olsun derse arkadasınız mondeo alsın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap