H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 bodrum'a ikisi de olur mertol, bizim orada "kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş" derler, o nedenle toyota dememi bekleme ama açık konuşalım hilux'de kötü bir seçenek değil. gene de iki kuzu arasındaki seçim potansiyel araç sahibinindir. bu konuda benim seçimim ise net (söylememe gerek var mı?) Pamuk deme Sn Tevfik damlar hemen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Bana bunlardan lazım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Which one is your best ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 (düzenlendi) Ben kalender meşrebim.. Özellikle tavana ve kaputa tüneyenleri güzel çirkin ayırmam.... [media=]http://www.youtube.com/watch?v=ZZtkQqbV9lc Mayıs 28, 2012 Mertol Kip tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 Bana bunlardan lazım. Ya şimdi aklıma takıldı...Şerefsizin biri açık kalan sanruf tan içeri bunlardan birtane atmasın..... :P :P 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 Sunroof u yok ama görüldüğü kadarı ile o amca bagaja atmış bilem. Ayrıca sizi kınıyorum. Adamcağız amme hizmeti yapıyor siz şerefsiz diyorsunuz. çık çık çık.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 Sunroof u yok ama görüldüğü kadarı ile o amca bagaja atmış bilem. Ayrıca sizi kınıyorum. Adamcağız amme hizmeti yapıyor siz şerefsiz diyorsunuz. çık çık çık.. Yok tamamen yanlış anlaşıldım.....Amaç Ümit kardeşe göndermeydi.... Yoksa adamcağızı tanımam etmem..ayrıca yaptığı bence takdire şayan...hakkınıda verelim.... :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 (düzenlendi) Ya şimdi aklıma takıldı...Şerefsizin biri açık kalan sanruf tan içeri bunlardan birtane atmasın..... :P :P Yok istemem, içeri düşerken bir yeri falan takılır, mazallah, Arabaya zarar verir. Büyükçe her yerleri baksana :D Mayıs 29, 2012 Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 Yok tamamen yanlış anlaşıldım.....Amaç Ümit kardeşe göndermeydi.... Rica ederim Tevfik bacım moduna girip kıvırmayalım. Dedin işte dedin dedin dedin.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 Başlığa güvendik geldik bu nedir kardeşim . Focus için hiç böyle şeyler yapmıyorlar. Satacam bu arabayı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 12 Temmuz itibariyle satışa sunuluyor. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Klima unitesi ve bazi yerleri bana cok tanidik geldi acaba hangi aracla ortak uretim bu araba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Klima unitesi ve bazi yerleri bana cok tanidik geldi acaba hangi aracla ortak uretim bu araba Avustralya, Dubai, Tayland, Kuzey Amerika, Brezilya, İsveç ve Güney Afrika gibi yerlerde test edilen Ranger, aşırı sıcak ve soğuk, muson yağmurları, yüksek rakımlar ve ayrıca güçlü nehirler, kurak çöller ve çukurlarla dolu yollara karşı mücadele etti. Prototipler yollarda bir milyon kilometreden fazla mesafe geçti ve bu da en gelişmiş laboratuarlardaki saatler süren kapsamlı testlerle desteklendi. Türkiye ve Avrupa için Yeni Ranger’lar Güney Afrika’da Pretoria fabrikasında üretilirken diğer pazarlar için Tayland’da ve Arjantin’de de Yeni Ranger üretilecektir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Klima unitesi ve bazi yerleri bana cok tanidik geldi acaba hangi aracla ortak uretim bu araba Ranger'da One Ford üretim olarak tüm dünya'da satılacak.. Ford ile ortak parçaları var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Ford`un bu araba uzerinde cok titredigi hem testlerden hemde tipinden belli ilk defa bir ranger`i bu kadar cok begendim.Bu klasmanda bir araba alicak olsam zaten ilk tercihim bu arac olurdu.Demek istedigim klima unitesi ford olmayan bir arabayla birebir ayni ama hangi araba hatirlayamadim acaba o cikartamadigim aracla ortak parcalarimi var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap