Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2014 @Yakup Çağatay,Ne zamandan beri wildtrak satılıyor. Yollarda bayağı rastlıyorum. 5-6 ay olmuştur. Bilmiyorum bugün rastgeldim fiyatına. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 WildTrack'mı dediniz? 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2015 Sema Show'da gövde! gösterisi ... farlara dikkatinizi çekerim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2015 efsane.... RS yanında bebe gibi kalmış :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2015 Çok fena olmuş beeeee [emoji3][emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2015 iyi de bu ranger değil ki yeni F.. Burada daha da güzeli var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2015 7 dakika önce, H. Cenk said: iyi de bu ranger değil ki yeni F.. Burada daha da güzeli var iki foto da bir RS'in bir de ST'nin kısa görüntüsü varya... korku filmi gibi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2015 Bir saat önce, H. Cenk said: iyi de bu ranger değil ki yeni F.. Aslında haklısın ve de haksızsın ... diyeceksin ki nasıl? ... şöyle. Haklısın = Bunlar "F" serisi de değil ... hemen hepsi "SEMA" için özel yapılmış araçlar. mesela ... (Americalılar bunlara eski Muscle Car geleneği ile -El Camino- der...) ... güzel , değil mi? Ya da Adrenalin Junkies için yamaç paraşütü ile atlayacağı zirveye tırmanacak pick-up ...veya kasa'ya ağız - göz girişip 1,5 kapı denen hale getirilmiş ve yük platformu uzatılmış modeller ... ... sonuçta SEMA oynanmış araç cenneti, doğal olarak oraya araçları ile oynamayı sevenler gidiyor. Haksızsın = Mesajıma bak ... ben zaten koyduğum o resim için "Ranger" demedim ki abisi Resmin altına sadece farlara bakın diye not ekledim (LeD) yaw ... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2015 Eskişehir'de yazılım yaptırdığım Hot Rod Garage'den güzel bir Ranger çalışması. Yaptıkları modifiyeleri burada yazmışlar. Çok sıkı çalışılmış Yapım aşaması resimleri de var bu linkte https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1020626224656397.1073741834.775772462475109&type=3 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2015 Bayağı emek vermiş helal olsun ama Türkçe olaymış daha iyi olurdu. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 (düzenlendi) İngilizce olsa daha iyi olurmuş Piano black ceiling, glass spoiler ne ki Ceiling içeriden olan tavan demek ki. Kısaca tavan döşemesi gibi düşünebiliriz. Tavanın üstten piano black kaplanması kastediliyorsa ona roof demeliydiler. Glass spoiler de sedan Notchback arabalarda arka camın üstüne 5-10 cm eklenen spoilerlere deniyor. Bu arkadaşların glass spoiler dediği şey window deflector olarak söyleniyor. NOT: sebebini bilmiyorum ama her yere mesaj atabiliyorum genel sohbet konusuna mesaj atamıyorum. Rütbem yetmiyor herhalde Kasım 17, 2015 H. Cenk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 12 saat önce, Hakan Saraylı said: Yapım aşaması resimleri de var bu linkte https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1020626224656397.1073741834.775772462475109&type=3 Bana yine Ranger aldırcaksınız yapamayın etmeyin Zaten çok özlüyorum keratayı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Şnorkel'i sevdim, hava filtresine bağlı mı? onu göremedim. Emniyet kemerinin uyarıyı susturmak adına "boş" bağlanmasından da nefret ettim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap