Hasan K. Oluşturma zamanı: Ekim 29, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 29, 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-kianin-avrupa-ureti-orjinal-sw-aile-arabasi-61391799/detay/?source=directSearch Bizim araçla takas yapmak istiyor...Sizce alınmalı mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Konu doğru yere taşınmıştır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Kesinlikle hayır ! Attan inip eşeğe binmiş gibi hissedersiniz kendinizi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 (düzenlendi) Babama dediğim ilk iki kelimeyi söyledin doktor amca.. Babamın kafasına yattıydı ama bugün galerileri gezmiş..Suberp varmış bi tane galiba takasa girecek.... Ekim 29, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 bende oglana kırmızı juke kasım ayı söz kestim sira cok birtane özel firma sahibinin opsiyonundan sport paket yoktu...bakalım...ptesi olmadı 2011 mazda 3 beyaz sedan dizelde alabilrim onunlada konuşuldu...bayrama onunla girebilirimde.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 (düzenlendi) babamla en geç ocağa söz kestik bizde aralık ocak mutlaka arabayı yenileyecek ama bayrama yeni bişey ile girelim istiyorum.. Ben zorladıkca oda bişeylere bakıyor işte.. Hatta arabayı değiştirmeyelim diye bana 2014 de kadar bekle bu arabayı sana hediye edeyim dedi... Sanki şimdi binmiyorum.. Ekim 29, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 juke mu :S içinde kaporta bulunan araba mı ? 2 gün sonra modası geçecek uzaylı gibi kalacak ortada yaaaaaa mazda 3 olabilirrr.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 yusufla bilirkte alıyoruz pzartesi...zaten...ya izmir ya kayseriden mazda 3ü hahahahaa... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 focusu bana mı vereceksin tevfik abi.. ben ona bakarım burada..Mümkünse depoyu da fulleyiver.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 i don't think soooo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 ac sor yusufa ozaman alla alla...yemişim fovucu stilpakete verecğime oparayı mazda 3 sedan alırım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 focusu bana mı vereceksin tevfik abi.. ben ona bakarım burada..Mümkünse depoyu da fulleyiver.. yokolum sen skodacısın ..vala nebileyim...biniyom zıplıyor hala...yani ayrılmakta zor...kafam gidiyor bayrama..juke mu mazdamı..falan...focusu bu fiyata alıp eve koymam acıkcası...hele 68000ler asla vermem ancak 50000 ler ok bana...1-3 bin oynar amayukarısı bozar.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 yokolum sen skodacısın ..vala nebileyim...biniyom zıplıyor hala...yani ayrılmakta zor...kafam gidiyor bayrama..juke mu mazdamı..falan...focusu bu fiyata alıp eve koymam acıkcası...hele 68000ler asla vermem ancak 50000 ler ok bana...1-3 bin oynar amayukarısı bozar.... ben almaya gelirim sen yeterki iste tevfik abi...Depo full olsun beni adanaya kadar getirsin yeter.. Gerektiği yerde fordçu da oluruz biz.. :kop: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 ac sor yusufa ozaman alla alla...yemişim fovucu stilpakete verecğime oparayı mazda 3 sedan alırım... Mazda'da yenilenecek.. içinde ki o iki ekran yok mu... yanyana ama farklı renkte..acayip bozuğum ona.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Tevfik abi yapma etme gözünü seveyim,Juck nedir yahu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap