Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 nasılsa oglan oynuyor doktor amcası...alsın oynasın ya...gerçekten güzel değişik bence geleceği parlak o modelin...50000 bini gecmem doktorum bozugum forda...cok atıp tutuyorlar....stiyle de almam...vala... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 bence bi inceleyin de... http://www.nissan.com.tr/nissan-juke-galeri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2004-skoda-superb-2-5-tdi-elegance-61312729/detay/ Hassanıma göre tam 2,5 TDI Seviyorum superbleri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 BONUS KREDİ KARTINIZA 12 AYA KADAR TAKSİT YAPILIR. Taksit ile araba satmak ehuehuheuh...Kredi çekemeyen birinde neden bu kadar limitle kredi kartı olsun ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 olum danısacagız ne teelfonunu acmıyın ucan fil dumbo... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Ben mi ? Telefon yanımda değil şuan, ben ararım ben isem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 yoksa lanciamı...alsam... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lancia-fatihj-auto-dan-2010-lancia-delta-1-6-mjet-oro-f1-sanziman-58826204/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Ya bunlar ne böyle limiti belirleyelim, hasan bize güzel şeyler çıkartır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 (düzenlendi) http://www.sahibinde...61312729/detay/ Hassanıma göre tam 2,5 TDI Seviyorum superbleri yok babam 2.0 TDI den vazgeçti bugün itibari ile.....bunları gösterdim yok dedi..Benzine de %10 indirim varmış opette 1.4 TSI alacak.. Acaba tek çekim yapıp gelsem ne der...... Ekim 29, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Ya bunlar ne böyle limiti belirleyelim, hasan bize güzel şeyler çıkartır ne kim biri benden mi bahsetti.. Yakup abi ne istiyorsan söyle hemen 2 dk kada şipşak bulayım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2011-skoda-super-b-1-4-tsi-elegance-44000-km-de-hatasiz-62349451/detay/ babamın aklına yatan araç şuymuş.. 48.500 demişler hala inanmıyorum...Eğer öyle ise kesin ve kesin takas yaptıracağım...Tüm limitlerimi zorlarım valla.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 nasıl demişler ya 57500 yazıyor fiyatta ne olmşu da düşürmüşler...anlamadım o fiyata ben alayım bari... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2011 (düzenlendi) nasıl demişler ya 57500 yazıyor fiyatta ne olmşu da düşürmüşler...anlamadım o fiyata ben alayım bari... valla bende anlamadım yarın ben gidip soracağım... Edit:Heyecandan son kelimeyi okumadım...Tevfik abi sen juke a baksana ne yapacan D++ sınıfı arabayı.. Ekim 29, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2011 Ne oldu Hasan takas işi. Sahibinden banada bulsana şöyle 2010-2011 model Focus 2,5 tdci tit. HB mümkünse beyaz ve 30 bini geçmemiş. Fiyatıda 38-44 arası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2011 Yusuf abi model yılını bence sınırlama, 2008 2009 2010 bazı bunlarda yolcu koltuğu sabit değil ve bel desteği var ve sürücü koltuğu elektirikli.. En önemlisi yolcu koltuğu sabit olmaması...Sabit olanların oturma pozisyonu çok yüksek...çok rahatsız ediyor..Bilgin olsun... Düşük km'de yakalarsan model yılına bakma derim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap