Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2011 Okey açıyorum, izleyelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2011 (düzenlendi) boşver hasan Bizde bora varken banada ford scorpio teklifi gelmişti 13.000TL civarı olan arabaya 17.000TL istiyordu adam bende o zamanlar 17,500 yazmıştım kafa kafaya takas ederiz demişti hatta şuan koyduğum ilandan bile daha kötü haldeydi arabası İlgili Link Not : Ekleme : Şaka bi yana şimdi ilanı inceledimde çok güzel araba aslında özelliklerine göre uzun , motoru güçlü , full Resmen bi marea fiyatına lüx otomobil Kasım 2, 2011 Emre V. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2011 Kia ceed'i ekleyin ve B sınıfı araçları silin anketten. 2.el C sınıfı alırım sıfır B alana kadar. Bindim Fiesta'ya pehh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2011 Valla mı abi sen düzelt işte.. kafana göre..sen alcan sonuçta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap