2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
- 0
Focus Mk3 Hb Sol Taraf Su Alıyor
-
Benzer İçerikler
-
- 20 cevap
- 3.165 görüntüleme
-
- 13 cevap
- 3.889 görüntüleme
-
Soru
Mesut Mese
Selamlar. İsmim Mesut, İstanbuldan aranıza 3 ay önce focus 3 hb alarak katıldım. yazılarınızı katkılarınızı heyecanla okuyorum. Keşke sizlere faydam olacak bir bilgi paylaşabilseydim lakin bu araçla biraz başım dertte. Ben ve yakın mekanik tamirci arkadaşım bu işin içinden çıkamadık. Üzerine yetkili serviste çaresiz kaldı. Sorunum araç yağmurda park halindeyken ıslanıyor. bu ıslaklık sadece sol tarafta oluyor. Şofor ve arka yolcu paspas altı, arka koltuk sırt kısmı, bagaj sol kısmı su alıyor, geçtiğimiz haftalarda istanbulda yağan karda aracı hiç kullanmadım. daha sonra su aldığını gördüm. ben kendi imkanımla tavanda bulunan antenden su aldığını tespit ettim, anten tespit cıvatasını sıkarak bu sızıntıyı kestim lakin hala paspaslar ıslanmaya devam ediyor. Yetkili servis garanti biteli 3 ay olmasına rağmen konuya iyimser yaklaşıp 4 günlük test yaparak kapı ayarlarının bozuk olduğunu buradan su aldığını söyledi. Gerekli ayarları yaptık kullanın bizede haber verin dedi. Bende bir kaç gün egeye seyehat ettim ve bu sürede hava çok güzeldi. Araç içini iyice kuruttum buna eminim. döndükten sonra hafif bir yağmur yağdı ve sabah kontrol ettiğimde bagajda değil ama paspas altlarının su aldığını gördüm. Konuyla alakalı görüş ve önerilerinizi iletirseniz sevinirim. Bu arada araçta daha önceden herhangi bir kaza, boya değişen parça yok. extra yapılmış ön cam filmi ve benim ilave ettiğim müzik sistemi var. Şi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
21
6
3
2
Popular Days
Nis 25
16
Mar 13
6
Mar 19
4
Ock 14
4
Top Posters For This Question
Mesut Mese 21 posts
Eren Güzelkan 6 posts
saner can 3 posts
Doğan Kurban 2 posts
Popular Days
Nis 25 2015
16 posts
Mar 13 2015
6 posts
Mar 19 2015
4 posts
Ock 14 2017
4 posts
Popular Posts
Mesut Mese
Öncelikle yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Engin bey kış mevsiminde klima tahliyesinden su akacağını sanmıyorum, gerçi araç kullanılmadığı zamanda ıslanıyor. Kapı fililleri kapı ayarı
Mesut Mese
merhaba uzun bir serüvenden sonra sorunum halloldu. katkısı bulunan Taşdelen otokoç ustasına ve servis danışmanına çok teşekkür ederim. Bu duyarlı arkadaşların tam aksine bi o kadar duyarsız davranan
Mesut Mese
Merhaba sanırım sorunu kendim hallettim gibi, aracıma orjinalini bozdaman bir müzik sistemi ilavesi yaptırmıştım. zekasi ileri montaj yapan kişi aküden çektiği kabloyu araç kabinine girerken sızdırma
Posted Images
Bu soruda 43 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap