isa Oluşturma zamanı: Mart 13, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 13, 2015 Arkadaşlar 2001 model aracıma makyajlı kasa farı taktım şimdide xenon far takmayı düşünüyorum tavsiyesi olan varmı kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ford Garajı → Focus I → Mk1- Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Ford Garajı → Focus I → Mk1- Modifiye → Mk1- İç & Dış Görünüm" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Merceksiz far'a xenon takmak kanunen yasaktır. Tavsiye beklemeyin derim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 İsa hocam xenon dediğiniz çakma merceksiz xenon ise kimse bu forumda ona tavsiye vermez . Yalnız mercekli xenon ya da bi xenon yapmak taktirmak düşünceniz varsa yardimci oluruz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
isa Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Tabiki o konuda bilgim yok ama nasıl yapıcaz onu yardımcı olursanız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Far açılıyor ve içine mercek yerleştiriliyor. eliniz yatkın ise malzeme temini vs ile yardimci olurum ben size kendiniz yaparsınız . Hem iyi aydınlatma hem de kaliteli bir görünüm sağlamış olursunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
isa Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Elim yatkın ama tecrübe yok Elim yatkın ama tecrübe yok Elim yatkın ama tecrübe yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap