Eren K. Oluşturma zamanı: Mart 14, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 14, 2015 Öncelikle konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum, yeniyim forumda, k.bakmayın eğer yanlış yerdeysem Makyajlı kasa sedan aracımın 3.stop lambasına FOCUS yazmak istiyorum sizlerinki gibi, ancak sedana yapılmış bir uygulama bulamadım henüz, yapılma imkanı varmı, varsa yazıyı neye yazıp kalıp çıkarsak daha şık durur(ışığın homojen dağılması vs) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Uğraşma onunla içerde falan stop. Zor iş. Hem görmüyorsun zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren K. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Eğer yapması çok zor değilse yapmak istiyorum, çok hoş duruyo bence, ama eğer zor diyosanız yani o kapağı felan sökerken tırnaklar kırılır felan derseniz kalsın, biraz zorladım gelmedi çünkü kapak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap