Burak Koç Oluşturma zamanı: Mart 17, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 17, 2015 Şİrket aracını yıkatırken yıkamacıda bunları gördüm,aynı gazoz kapağı gibi..taksak nasıl durur acaba.. Sonra bu metal sibop kapaklarını gördüm ve kendimi şımartıyım diyip bu sipop kapaklarınıda kendime aldım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Farklı bir şey [emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Nasıl durur pek bilemedim ama uzun ömürlü olmaz sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Farklı bir şey [emoji2] Sarı kırmızı yap işte 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Sarı kırmızı yap işte Sen yap güzel olursa bende yapim [emoji2][emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Sen yap güzel olursa bende yapim [emoji2][emoji2] Siyah beyazı yok ki yapayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Siyah beyazı yok ki yapayım Vardır vardır yoksa sarı kırmızı yap [emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Çok rüküş olur ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Forda laci olur. Gerisi olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Sarı kırmızı yap işte Şeker pembe olacak sarı kırmızı değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Şeker pembe olacak sarı kırmızı değil Geldi yine [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Sonra bu metal sibop kapaklarını gördüm Burak, ben de çelik sibop ve kapaklarından taktırdım geçen sene. 1 hafta içinde çalındı hepsi. Lastikçiye gittim tekrar. Cevap: " - Abi,bunları motorcu çocuklar alıp bize getiriyor;dördünü milyona satın alıyoruz." Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 (düzenlendi) Burak, ben de çelik sibop ve kapaklarından taktırdım geçen sene. 1 hafta içinde çalındı hepsi. Lastikçiye gittim tekrar. Cevap: " - Abi,bunları motorcu çocuklar alıp bize getiriyor;dördünü milyona satın alıyoruz." İyi bok yiyon diyip çakacan ağzının ortasına o aldığı için çalınıyor zaten [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] Mart 17, 2015 Serdar yaman tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 çakacan ağzının ortasına Cık... Yemezler Serdarım yemezler. Adamın elinde levye,yanındaki çıraklarda da birer tornavida olunca... "Hah ha, demek öyle. Bak sen kerataların yaptığına... Neyse size iyi çalışmalar. Bana 4 tane plastik sibop kapağı verin de gideyim bari... Dördü 2 lira mı? Buyurun... Hayırlı işler." Denilir ve itina ile ortamdan uzaklaşılır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Asıl takildigim onlari takinca nasıl sokuyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap