Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Cık... Yemezler Serdarım yemezler. Adamın elinde levye,yanındaki çıraklarda da birer tornavida olunca... "Hah ha, demek öyle. Bak sen kerataların yaptığına... Neyse size iyi çalışmalar. Bana 4 tane plastik sibop kapağı verin de gideyim bari... Dördü 2 lira mı? Buyurun... Hayırlı işler." Denilir ve itina ile ortamdan uzaklaşılır. Kuytu köşede yakalamak lazım o çırakları alanın peşine salıyor demeki[emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Sibop kapaklarını takarken içine japon yapıştırıcısı damlatmayı düşünüyorum,ozaman çalamazlar sanırım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Sibop kapaklarını takarken içine japon yapıştırıcısı damlatmayı düşünüyorum,ozaman çalamazlar sanırım.. :) indiği vakit, yeniden hava basmak baya meşakkatli olur sanki.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 :) indiği vakit, yeniden hava basmak baya meşakkatli olur sanki.. Bide öyle bir Ayrıntı var en iyisi lastik sibop Kapağı ile devam [emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap