Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 İlk sahibi ben olursam isim koyabilirim; çünkü benim olma şans ve ayrıcalığını yakalayacak. İkinci el aldığım araçların hiçbiri içime tam olarak sinmediğinden(muhtemelen de sinmeyeceğinden) onu herkesin çağırdığı ismiyle çağıracağım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Bende FOP / FOPocus diyorum plaka sağolsun [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 küheylan deyin bari , anlamlı olsun ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Focus [emoji1] Çok yaratıcı gördüm. [emoji16] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 09ar'den dolayı arsız düldül. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Deli oğlan dip gaz yapınca deliriyor ya ondan herhalde. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 3 sene oldu hala "yeni" diyoruz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 3 sene oldu hala "yeni" diyoruz [emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Sinek Bizim oralarda kahvede yancı takılanlara söylenir genelde. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin U. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Benim ki pehlivan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Oralar buralar bizim oluyor... Sizin oralar şehir yeri aydınlık... Aşı mı?... Çocuğa olmaz! Zeytine,zeytine... Arabaya isim mi olurmuş yahu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut Şen Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 (düzenlendi) ES veya EDY Mart 21, 2015 Erkut Şen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 EOZ53, ben koymadım, trafik şube verdi ismi... Arabalarınızla duygusal ilişkiye girmeyin bence. Transformes'tan bu kadar etkilenmeyin. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Arabalarınızla duygusal ilişkiye girmeyin bence. Son derece doğru. Bazı forumlar bu sebeple fanatizm kokuyor. Hep tuhafsamışımdır. Kendi yapmadığım bir araçla amiyane tabirle "hava atmak" veya onu savunmak... Çok trajik durumlar var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Ersin Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Son derece doğru. Bazı forumlar bu sebeple fanatizm kokuyor. Hep tuhafsamışımdır. Kendi yapmadığım bir araçla amiyane tabirle "hava atmak" veya onu savunmak... Çok trajik durumlar var. Hava atmak değil .İnsanların hayata nasıl baktıkları ile ilgili bir durum.İnsanın kendi sahip olduğu severek aldığı,Bir eşyayı hor kullanmamakla alakalı.Ben eski sattığım arabamı hep süngerle kendim yıkadım.arabama biri laf söylediği zaman onun gönlünü alırdım sen onlara bakma ben seni satmam moralini bozma derdim.O yüzdende arabamı çok zor sattım.arabamı satarken koltuk minderleri .müzik sistemi.trafik setlerinden tutunda daha neler neler hepsini sattığım kişiye verdim .ben bu arabaya böyle bindim değer verdim o da öyle binsin diye.Ama oda daha sabahında arabadan hepsini çıkartmış.Tabi oda arabada eski sahibine dair birşey kalmasını istememiştir.Şimdiki arabamla daha bu kadar bir bağ kuramadım.İnsanların yaşı ilerledikce maddeye bu kadar önem verme ve zevk almalarının değişeceğini umuyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap