taner eviş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Focus Zeus Astra Neptün 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Hava atmak değil .İnsanların hayata nasıl baktıkları ile ilgili bir durum.İnsanın kendi sahip olduğu severek aldığı,Bir eşyayı hor kullanmamakla alakalı.Ben eski sattığım arabamı hep süngerle kendim yıkadım.arabama biri laf söylediği zaman onun gönlünü alırdım sen onlara bakma ben seni satmam moralini bozma derdim.O yüzdende arabamı çok zor sattım.arabamı satarken koltuk minderleri .müzik sistemi.trafik setlerinden tutunda daha neler neler hepsini sattığım kişiye verdim .ben bu arabaya böyle bindim değer verdim o da öyle binsin diye.Ama oda daha sabahında arabadan hepsini çıkartmış.Tabi oda arabada eski sahibine dair birşey kalmasını istememiştir.Şimdiki arabamla daha bu kadar bir bağ kuramadım.İnsanların yaşı ilerledikce maddeye bu kadar önem verme ve zevk almalarının değişeceğini umuyorum. Arabama ben de bakarım. Kendim süngerle yıkar, temizler, siler cilalarım. Değer verir temiz binerim. Kastettiğim şey marka fanatizmi ve ön yargılar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Ersin Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Arabama ben de bakarım. Kendim süngerle yıkar, temizler, siler cilalarım. Değer verir temiz binerim. Kastettiğim şey marka fanatizmi ve ön yargılar. Evet var marka fanatizmi hemde çok var.Takım tutar gibi banada saçma geliyor sanki araba firmalarının onları desteklediğimiz kadar umurundayız. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 tirent 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 LeJyoner... LJ plakadan dolayı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur karadağ Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 ben plakadan dolayı hacı diyorum. 45 HC 4540 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 BEYAZ KELEBEĞİM. eşim ise bana BEYAZ ATLI PRENSİM diyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 BEYAZ KELEBEĞİM. eşim ise bana BEYAZ ATLI PRENSİM diyor. Serkan, o halde arabana yanlış sesleniyorsun. Ona "Beyaz Atım " demen gerekiyor. Bkz.: Düz Mantık. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin U. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 BEYAZ KELEBEĞİM. eşim ise bana BEYAZ ATLI PRENSİM diyor. İyiymiş [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Amiral. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Horoz Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 eski arabama kızım jale demişti fiesta yeni focusa ise oğlum cuma günü aldığımız için cuma olsun dedi ve oldu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 eski arabama kızım jale demişti fiesta yeni focusa ise oğlum cuma günü aldığımız için cuma olsun dedi ve oldu Benim focus'a gri corc ismini oğlum verdi. Amerikan arabası diyince direk corc oldu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Insan gercekten hayret ediyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Insan gercekten hayret ediyor... Arabanız için gerçekten uzun bir isim olmuş [emoji23] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Arabanız için gerçekten uzun bir isim olmuş [emoji23] Kisaca araba diyoruz biz kendi ismi var zaten baska isim koymadik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap